Haberler

Anaokulu A1, 1. Sınıf ve 5. Sınıf Öğrencilerimizin Okula Uyum Günleri

Anaokulu A1 ve 1. sınıf öğrencilerimizin okula uyum günleri, 07-08 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Anaokulu A1

 

 

A1 grubu öğrencileri, Anaokulu bahçemizde 7 Eylül sabahı öğretmenleri ile buluştu. Okula Uyum Günleri’nde iki gün boyunca okul ortamına kolay uyum sağlamaya, birbirlerini tanımaya ve aidiyet duygusu kazanmaya yönelik eğlenceli aktiviteler gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz öğretmenleri ve arkadaşları ile tanışırken velilerimiz konferans salonunda branş etkinliklerini anlatan semineri dinlediler.

    

    

    

    

 

 

1. Sınıflar

 

 

Anaokulumuzdan İlkokul 1. sınıfa geçen öğrencilerimizin, Okula Uyum Programı iki gün sürdü. Programın ilk gününde Okul Müdürümüz Melek Kocatüfek, ilkokul tören alanında öğrencilere seslenerek 2017-2018 eğitim-öğretim yılında başarılar diledi. Öğrenciler, Anaokulu Müzik Öğretmenimiz Fırat Kabukçu yönetiminde Kolej Marşı’nı söylediler. Daha sonra sınıf öğretmenleri, gönüllü olan velilerimizce kur’a çekimi ile belirlendi.  Öğretmenleri ile buluşan öğrenciler, ilk ders için sınıflara girerken velilerimiz de amfi tiyatroda PDR Uzmanımız Özlem Erdemci Doğan’ın verdiği semineri dinlediler.

 


5. sınıflar

5. sınıf öğrencilerimiz, 8 Eylül'de Okula Uyum Günü için ilkokul tören alanında bir araya geldi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen törende Okul Müdürümüz Ayşe Nalan Kaskan öğrencilerimize başarılı bir yıl diledi, daha sonra öğrenciler, branş öğretmenleri ile tanışmak üzere sınıflarına geçtiler.

 

 

    

 

 
 
Son DüzenlenmePazartesi, 08 Ekim 2018 08:36