Logo
Bu sayfayı yazdır

8. Sınıf Öğrencilerimiz Törenle Sertifikalarını Aldı

8. Sınıf Öğrencilerimiz Törenle Sertifikalarını Aldı

8. sınıf öğrencilerimiz, 22 Haziran 2017 tarihinde stadyumumuzda düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

    

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende Ortaokul Müdürümüz Zühal Üstündağ öğrencilerimize şöyle seslendi: “Sevgili Kolejliler, okulunuzdan mezun olurken şu an hissettiğiniz mutluluk, heyecan ve hüznü sizlerle Okul Müdürünüz olarak yeniden yaşıyorum. Biliyorum yalnızca mezun olmanın heyecanını değil, akılcı, çağdaş ve yaratıcı bir eğitim anlayışına sahip olmanın da gururunu yaşıyorsunuz. Ulu Önderimiz Atatürk’ün kurduğu ve onun evrensel ilkeleriyle yaşattığımız Kolejimizin Genç Meşaleleri, sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Sizlere inanmak demek, bu ülkenin aydınlık ve mutlu yarınlarına inanmak demektir. Sevgili öğrencilerimiz, sizleri başarılarınızla aydınlatacağınız bir geleceğe uğurlarken hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.”

    

Törende okul birincisi Kuzey Bora Madazlı, okul ikincisi Yunus Alp Bıyıkoğlu ve okul üçüncüsü Yaren Aslan'a ve akademik başarıya göre okul 4.-10.’su olarak çeşitli oranlarda Vakfımızın başarı bursunu almaya hak kazanan öğrencilerimize ödülleri ve sertifikaları, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Z. Çörtoğlu tarafından takdim edildi.

Okul 1., 2. ve 3.’süne Türk Eğitim Derneği adına ödüllerini Yönetim Kurulu Üyesi Banu Küçükel, TED Ankara Koleji Mezunları Derneği adına Başkan Yardımcısı Umar Necdet Akdaş, Okul Aile Birliği adına Başkan Ayşe Kuzucu takdim ettiler. Umar Necdet Akdaş, Ortaokul Müdürümüz Zühal Üstündağ'ın şahsında 2017 mezunlarımızı yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür çiçeği sundu.

    

    

5., 6 ve 7. Sınıflar düzeyinde ilk üçe girerek Vakfımızdan belli oranda burs alma hakkı kazanan öğrencilerimize ödüllerini TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Z. Çörtoğlu verdi.

Elde ettikleri şampiyonluklarla bizleri gururlandıran okul spor takımlarımıza ödüllerini, TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Genel Müdürü Sevinç Atabay takdim etti.

TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü'nün geleneksel "Yılın Sporcusu" ödüllerine Basketbol Takımı oyuncularımız Can Sayın ve Zeyno Işıl Şeren değer bulundu. Sporcularımız ödüllerini İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Zühal Üstündağ’ın elinden aldılar.

    

BTEC Mesleki Eğitim Programını başarıyla tamamlayan 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize belgeleri, Lise Müdürümüz Aydın Ünal, Anaokulu Müdürümüz Neşe Aşıcı Özmeriç ve Müdür Başyardımcılarımız Ayşe Nalan Kaskan ve Meral Karakaş tarafından verildi.

  

    

Ödül seramonisinin ardından okul birincimiz Kuzey Bora Madazlı konuşmasını yaptı. “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu, laik, gerçek bilgiyle donanmış “Cumhuriyetin Meşalesi” TED Ankara Koleji’nde öğrenim görmek, benim en büyük hayalimdi, gerçek oldu. Okulumdan birincilikle mezun olmak bugüne kadar elde edebileceğim başarıların en değerlisiydi benim için. Şunu da biliyorum ki TED Ankara Kolejinde birinciliği benim kadar hak eden pek çok arkadaşım var, onları da gönülden kutluyorum.” diyen okul birincimiz Atatürk’ün yaktığı meşaleyi hep daha ileriye taşıyacaklarına söz verdi.

    

Okul ikincimiz Yunus Alp Bıyıkoğlu da mezuniyete ilişkin duygu ve düşüncelerini İngilizce olarak dile getirdi.

Daha sonra şube sırasına göre adları okunan 8. sınıf öğrencilerimiz, alkışlar eşliğinde podyumdan geçerek idareci ve öğretmenlerimizin ellerinden sertifikalarını aldılar.

Törenin sonuna yaklaşırken okul birincimiz, 7. sınıflar birincisi İris Yazıcı’ya okulumuzun ilkelerini temsil eden flamayı teslim etti.

Verilen komutla mezuniyet sembolü olan püsküllerini değiştiren 8. sınıflar, Kolej Marşı ve havai fişek gösterisi eşliğinde keplerini coşkuyla havaya fırlattılar.

    

 

 
Son DüzenlenmeCuma, 23 Haziran 2017 18:00
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000