Haberler

Bilim İnsanı Yetiştirme Programımız Yedinci Dönem Mezunlarını Verdi

Bilim İnsanı Yetiştirme Programımız (BİYP), bu yıl yedinci dönem mezunlarını verdi. 19 Haziran 2017 tarihinde Lise Kısmı konferans salonunda velilerimizin de katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 68 öğrencimiz sertifikalarını aldı.

Lise Müdürümüz Aydın Ünal öğrencilerimize seslendiği konuşmasında, “Ortaöğretimde sabır isteyen eğitim-öğretim yolculuğunuz bitti. Artık ülkemizin geleceğine ışık tutacak bilgiyi, birikimi, deneyimi elde ettiniz. Ailelerinize, sizlerin en iyi şekilde yetişmenize katkıda bulunan idarecilerinize ve öğretmenlerinize yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

   

BİYP Koordinatörü Metin Genç, programın bugüne kadar 282 mezun verdiğini ve sadece okul içinden değil okul dışından da başarılı öğrencilerin tercih ettiği bir program haline geldiğini belirterek programı daha da geliştirmek için her geçen gün çalışmaların sürdüğüne işaret etti.

   

BİYP 12-A, 12-B ve 12-C sınıfı rehber öğretmenleri Sevgi Çağlar, Levent Toprak ve Başak İngın da kısa birer konuşma yaparak mezuniyete ilişkin duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

      

Öğrencilerimizin dört yıllık süreç hakkındaki düşüncelerini ve biriktirdikleri anıları gösteren kısa filmin izlenmesinin ardından sertifikaların dağıtımına geçildi.

  

Velilerimizin alkışları eşliğinde öğrencilerimize sertifikalarını Müdür Yardımcılarımız Ahmet Akaracı, Hande Kutlu ve Hasan Altınışık takdim etti.



Son DüzenlenmeÇarşamba, 21 Haziran 2017 08:22