Haberler

Anaokulu Mezunlarımız Törenle Kep Giydiler

Anaokulu mezunlarımız, 18 Haziran akşamı Spor ve Sanat Merkezimizde düzenlenen törenle kep giydiler. Anaokulu velilerimiz de en az öğrencilerimiz kadar heyecanlıydı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Anaokulu Müdürümüz Neşe Aşıcı Özmeriç, öğrencilerimize ve velilerimize seslendiği konuşmasında “Bozkırdaki gerçekten yeşillikler içindeki bilgi yuvamızda kız erkek bütün çocuklar el ele verip her biri yurdumuzu hak ettiği yere taşımak, vazgeçilmezimiz, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı aydınlık yolda ve gösterdiği hedefler doğrultusunda durmadan yürüyecek aydınlık meşaleler olmak için ilk adımlarını attılar. Bugün onları çağdaş eğitimlerini devam ettirecekleri bir üst basamak olan ilkokulumuza uğurluyor olmanın gurur ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.” dedi.

TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Başkanı Yasemin Polat, Anaokulu Müdürümüzün şahsında 2016-2017 mezunlarını yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür çiçeği sundu.

A2 Mavi sınıftan Aslı Koçoğlu ve Gökkuşağı sınıftan Poyraz Aktaş, 2017 mezunlarımız adına yaptıkları konuşmada Anaokulunda edindikleri bilgi ve kazanımlardan bahsederek TED Ankara Koleji’nin Atatürk’e uzanan yolundan yürüyeceklerine  ve Cumhuriyeti koruyacaklarına söz verdiler.

Öğretmenler adına konuşan Elif Karakaş, “Biz TED Ankara Koleji öğretmenleri olarak sizleri anaokulundan ilkokula göndermenin coşkusunu yaşıyoruz. İyi ki sizlerle yollarımız kesişti ve hayatınızın ilk eğitim “anlarına” dokunma şansımız oldu. İçinizdeki çocuğu hayatınız boyunca kaybetmemeniz en büyük temennimiz…Ne mutlu TED Ankara Koleji mezunlarına, Ne Mutlu Türküm diyene!” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından öğrencilerimiz, çok sevdikleri “Let’s Star Jump” dansını yaptıktan sonra hep birlikte “İzindeyiz Yüce Atam” marşını söylediler.

Diploma merasimine geçildiğinde sınıf sırasına göre ismi okunan öğrencilerimiz, podyuma gelerek diplomalarını aldılar.

  
   

   

   

   

 

   

 Öğrencilerimize diplomalarını TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Z. Çörtoğlu, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Denizhan Sungur, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Selçuk Börekçi, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri İlkşen Çetintaş ve Haşmet Kasapoğlu, Genel Müdür Sevinç Atabay, Genel Müdür Danışmanı Merih Törüner, Okul Müdürlerimiz Neşe Aşıcı Özmeriç, Zühal Üstündağ, Aydın Ünal, Anaokulu Müdür Yardımcıları ve Zümre Başkanları verdiler.

   

   

   

   

   

   

   

Flama devir-teslim töreninde A2 grubundan Ece Bilge ve Demir İşbir sonsuza dek ışıldayacak meşalemizi temsil eden okul flamasını A1 grubundan Çağla Bora ve Batu Timurkaynak’a teslim ettiler.

Töreni sunan Müzik öğretmenimiz Fırat Kabukçu’nun komutuyla mezuniyet sembolü püskül değiştiren öğrencilerimiz, Kolej Marşı eşliğinde keplerini havaya fırlattılar.

 
 
 
 
 
Son DüzenlenmeSalı, 12 Eylül 2017 10:38