Lise Öğrencilerimiz Özgür Pencere Genç Kalem Öykü Yazma Yarışmasından Ödül Aldılar

Özgür Pencere Genç Kalem Öykü Yazma yarışmasına katılan lise öğrencilerimiz çeşitli dereceler aldı.

9/G sınıfından Derin Kutlay “Ağıl” adlı öyküsüyle birincilik, 10/T sınıfından İpek Aybar “Kırmızı Elma” ikincilik, 11/K sınıfından Selin Ülger “Gereken”  ve 12/U sınıfından Tuna Su Türe “Dört Kilo Çipura”  adlı öyküleriyle Jüri Özel Ödülü, 12/Y sınıfından Alp Demiralp “Müjgân” adlı öyküsüyle Özgür Pencere Özel Ödülü'nü kazandı.

İzmir Özel Gelişim Koleji’nde yapılan ödül töreninde öğrencimiz  İpek Aybar ödülünü Feyza Hepçilingir’den; Selin Ülger ise ödülünü Mustafa Balbay’dan aldı. Ödül törenine katılamayan öğrencilerimize ise ödüllerini ve sertifikalarını Lise  Müdürümüz Aydın Ünal verdi.

Son DüzenlenmePerşembe, 08 Haziran 2017 10:33