Logo
Bu sayfayı yazdır

İlkokul Çalgı Topluluğu ve Korolarımız Konser Verdi

İlkokul Çalgı Topluluğu ve Korolarımız Konser Verdi

    

    

İlkokul Çalgı Topluluğu ve Korolarımız, 7 Haziran akşamı Spor ve Sanat Merkezimizde Dünya barışı için bir konser verdi. Öğrencilerimizin bale gösterisi ile başlayan programda müzik öğretmenimiz Burcu Ünal yönetimindeki 3. Sınıflar Koromuz, ardından 4. Sınıflar Koromuz sahne aldı. Ankara Kolejliyiz şarkısı ile başlayan konser, çocuk şarkıları, anonim türküler, yerli ve yabancı pop şarkılarla devam etti.

    

    

Solo vokallerde öğrencilerimiz; Güneş Çelik, Burak Can İrengün, Defne Yılmaz, Dere Arat, Beste Aydoğmuş, Defne Kızıltepe, Nil Uslu, Miran Eren ve Zeynep Mira Utku, piyanoda; Bade Yazıcıoğlu ve Dere Arat, solo kemanda; Doğa Kadıoğlu, solo bağlamada; Soykan Soysal başarıyla yer aldılar. Çalgı Topluluğumuzdan keman grubuna Canan Torun, gitar grubuna Cüneyt Erkan, flüt grubuna Burcu Ünal, ritim grubuna Ezgi Tekgül, melodika grubuna İlayda Kıran, bale grubuna ise Gökçe Çağlar çalıştırıcılık yaptı.

        

    

    

    

        

Konserin finalinde Sev Kardeşim ve Güneş Yeniden Doğacak adlı şarkılarla büyüklerine neşe ve umut aşılayan öğrencilerimiz, “İzindeyiz Yüce Atam” marşı ile Atamıza olan bağlılıklarını ifade ettiler. Bu güzel akşam Kolej Marşı’nın söylenmesi ile son buldu.

 
 
 
 
Son DüzenlenmeCuma, 09 Haziran 2017 12:27
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000