Schools Will Rock You

25. Kültür ve Sanat Günleri kapsamında lise öğrencilerimiz, müzik öğretmenimiz Gözde Yamanok rehberliğinde 2 Haziran akşamı amfi tiyatromuzda İngiliz rock grubu Queen’in en iyi şarkılarından oluşan, “Schools Will Rock You” müzikalini sahneye koydular.

Herkesin tek düze robotlara döndüğü, entrümanların yasaklandığı, müziğin bilgisayarla programlandığı distopik dünya “Gaga Land”de bir grup gencin müziği yeniden bulmak için başkaldırışlarını anlatan müzikali çok sayıda veli ve öğrencimiz izledi.

Müzikalin başrollerinde öğrencilerimiz Can Gökay Kuş, Defne Evren, Tuna Göl, Ilgın Çebioğlu, Su Güzel, Anıl Özbayram ve Tuna Taşpınar görev aldı. Koreografisini ise Selin Saydam, İmge Doğa Özden, Işık Önder, Selin Ağırbaş, Yağmur Eryılmaz, Ataberk Atikoğlu ve Eda Acar yaptı.

Son DüzenlenmeCumartesi, 03 Haziran 2017 09:17