Haberler

TED Girişimcilik Kulübümüz Serkan Koç'u Konuk Etti

Lise Kısmı TED Girişimcilik Kulübümüz,1 Haziran 2017 tarihinde  fiyat karşılaştırma sitesi cimri.com'un Kurucusu ve Genel Müdürü Serkan Koç'u konuk etti. İdari Bina Konferans Salonunda öğrencilerimizle bir araya gelen Koç. kendi iş deneyimlerinden yola çıkarak iş hayatında başarılı olmak için gereken özellikleri ve gelecek trendlerini anlattı.

    

Sunumunda dünyaca ünlü girişimcilerin sözlerinden alıntılarla süsleyen Koç, girişimci fikirler üretmeye daha çocukluk çağında başladığını, iş hayatında başarılı olmak için beklentilerin dışına çıkmak, ilişki kurarken karşı taraftan bir şey istememek, azimli olmak ve asla vazgeçmemek, başarılı olunabilecek şeye yönelmek, aç ve meraklı olmak gerektiğinin altını çizdi. Bir girişimcinin fikirleri karmaşıklaştırmadan basit tutmasını, duvara çarpınca durmamasını ve maliyetleri minimuma indirmesi gerektiğini belirten Koç, cimri.com'un kuruluşunun hikayesini de paylaştı. 

Gelecekteki iş trendlerini siber güvenlik, makine öğrenmesi, öğrenme algoritmaları, WR ve  açık inovasyon olarak sıralayan Serkan Koç, öğrencilerimizin merak ettikleri soruları da cevapladı.