Lise Kısmı Görsel Sanatlar Sergisinin Açılışı Gerçekleştirildi

25. Kültür ve Sanat Günleri kapsamında Lise Kısmımızda Görsel Sanatlar Sergisi'nin açılışı yapıldı. Öğrencilerimizin yıl boyunca yoğun emek harcayarak hazırladıkları, resim, heykel, seramik, çizgi roman ve üç boyutlu tasarımların yer aldığı sergide gün boyunca canlı performanslar da gerçekleştirildi.

Ressam Ali Herischi, heykeltraş Necmettin Yağcı ve Azimet Karaman’ın Kolej Sokağı'nda gerçekleştirdikleri canlı performansları izleyen öğrenciler, kilden heykel, yağlı boya tablo ve kara kalem resim çalışmaları yaptılar..

Gölbaşı’ndaki Anadolu Liselerinden gelen öğrenci ve öğretmenler de sergimizi ziyaret ederek gün boyunca öğrencilerimizle birlikte performanslara katıldılar.

Etkinliğin sonunda canlı performanslarda bizlerle bir arada olan sanatçılara, öğrencilere ve sergide emeği geçen Lise Kısmı Görsel Sanatlar Zümresi öğretmenlerimize katılım ve teşekkür sertifikaları verildi.

Son DüzenlenmeCuma, 02 Haziran 2017 14:48