Haberler

Müzik Gecesi’nde Gençlik Senfoni Orkestrası ve Korolarımız Konser Verdi

Geleneksel Kültür ve Sanat Günlerimizin vazgeçilmezlerinden olan Müzik Gecesi’nde Gençlik Senfoni Orkestramız ve korolarımız konser verdi. 30 Mayıs 2017 tarihinde Spor ve Sanat Merkezi Kırmızı Salonda düzenlenen gecede, müziğin farklı renkleri izleyenlerle buluştu.

    

Canan Torun ve Yaşam Şenhan Akkol yönetiminde sahne alan Ortaokul Koromuz, “Türkiyem” adlı şarkıyla başladıkları konsere “Zekiyem” ve “Divane Aşık” adlı türkülerle devam etti. Murat Ergüven yönetimindeki Ritm Grubu, şarkı aralarında kahon, darbuka ve davul ile gerçekleştirdiği ritim gösterisi nefes kesti. İki İngilizce parça ile programına devam eden koromuza “We are the World” şarkısında öğrencimiz Damla Köse dansıyla renk kattı.

    

        

Müzik Gecesi’nin ikinci bölümünde Gençlik Senfoni Orkestramız izleyenlere muhteşem bir konser verdi. Şef  Dilay Temizsoy yönetimindeki orkestra, ilk olarak Mozart’ın “Küçük Bir Gece Müziği” adlı eseri yorumladı. Ardından çizgi film müzikleri, Ricky Martin ve Boney M’den karışık  düzenlemelerle şenlenen konser, Star Wars film müziği ile flamenko ile devam etti. Orkestramız geceyi Atatürk Marşı ve Kolej Marşı ile sonlandırdı. 

    

 

 
Son DüzenlenmeCuma, 02 Haziran 2017 10:54