Logo
Bu sayfayı yazdır

7. Sınıf Öğrencilerimizin Projeleri Bilim Şenliği'nde Sergilendi

7. Sınıf Öğrencilerimizin Projeleri Bilim Şenliği'nde Sergilendi

Ortaokul Fen ve Teknoloji Zümremiz tarafından 24 Nisan 2017 tarihinde Ortaokul Koleji Sokağı’nda düzenlenen Bilim Şenliği’nde öğrencilerimizin fizik, kimya ve biyoloji dalında hazırladıkları görsel etkinlik ve deneysel projeleri sergilendi. Öğrencilerin birer bilim insanı gibi soru sorarak, gözlem yaparak, tahminde bulunarak, hipotez kurarak, araştırmayı tasarlayarak, hipotezi test ederek, verileri kaydederek ve sonuçlar çıkararak bilimsel yöntem basamaklarını uygulamalarını sağlamak, fen ve teknolojinin zevkli ve günlük yaşamın bir parçası olduğunu göstermek amacıyla gerçekleştirilen Bilim Şenliği’ne 7. sınıf öğrencilerimiz katıldı.


25 Nisan 2017 tarihinde düzenlenen ödül töreninde ise rehber öğretmenlerimize teşekkür belgelerini Genel Müdürümüz Sevinç Atabay takdim etti.

Jürinin değerlendirmesi sonucunda dereceye giren öğrencilerimizden

Emir Yazıcı, Emre Özdener, Ege Aksoy, Ayşe Gülcan Yörük, Sami Bora Akoğuz ve Nisa Seçil Yıldız’a ödüllerini Okul Müdürümüz Zuhal Üstündağ,

Defne Tüzün, Durukan Bütün, Arda Tunaoğlu, Emre Kocatüfek ve Bahar Sayınalp’e ödüllerini Okul Müdür Başyardımcımız Ayşe Kaskan,

Kaan Atanur, Duru Baykan, Yankı Ada Aldaş, Mayra Su Güdüllüoğlu, İlkim Baştuğu’nun ödüllerini ise Fen Bilimleri Zümre Başkanımız Sevil Önceler’den aldılar.

 

 

 

Son DüzenlenmeSalı, 25 Nisan 2017 15:26
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000