Anaokulu Öğrencilerimiz Geleneksel Ülkeler Gösterisini Sergilediler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Anaokulu A2 grubu öğrencilerimizin geleneksel “Ülkeler Gösterisi”, 13 ve 14 Nisan tarihlerinde amfi tiyatromuzda velilerimiz için sahnelendi. Gösteride A2 grubu öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri ile birlikte seçtikleri bir ülkenin müzik ve danslarını sergilediler.

Sahneye ilk çıkan Gökkuşağı sınıfımız tüm dünya ülkelerini temsilen sevgi ve barış için dans ettiler. Samba rüzgarları estiren Brezilya'yı Mavi sınıfımız, duygusal müzikleri ve dansları ile Hindistan'ı Kırmızı sınıfımız sundu.

Lila sınıfımız rüyalar ülkesi Amerika'ya bizleri götürürken, Turuncu sınıfımız Flamenko dansıyla Akdeniz rüzgarları estirdi.

Afrika ülkesi Kamerun'da aslan yavrularını yakalayan Pembe sınıfımızdan sonra Beyaz sınıfımız Akdeniz ülkelerinin şarkılarıyla dans etti.

Mor sınıfımız Yunanistan'ın Sirtaki dansıyla sahne aldıktan sonra coşkulu müziği ile Küba'yı Turkuaz sınıfımız sundu.

Güzel ülkemiz Türkiye’yi canlandıran Sarı sınıfımız Balkanlar'dan başlayarak bir potpori ile halk danslarımızı sergileyerek sahnede Türk bayrağımızı açtılar.

Velilerimizin ayakta alkışladığı bu güzel tablo Kolej Marşı ile son buldu.

Son DüzenlenmeSalı, 12 Eylül 2017 10:43