South Africa

28 Mart 2017 tarihindeki “Let’s Speak English Together” etkinliğinde öğrencilerimizle “Güney Afrika”ya yolculuk yaptık. “Kültür Günleri”  başlığı altında bu hafta öğrencilerimize Güney Afrika ile ilgili bilgiler verdik, yerlilerin yaptığı çeşitli takıları, maskeleri sergiledik ve öğrencilerimize broşürler, haritalar verdik. Öğrencilerimiz Güney Afrika geleneksel müzikleri eşliğinde dans ettiler ve öğretmenlerine bu ülke ile ilgili sorular sordular.

SOUTH AFRICA

This week our “Let’s Speak English Together” activity was “South Africa”. Students were given some information about the country. We displayed some African Masks and handmade jewellery. Students watched a video about South African music and traditional dance. Students asked questions to their teacher. They enjoyed the dance very much.