İlkokul Öğrencilerimize Davranışlarımdan Ben Sorumluyum Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi

“Sosyal Gelişim ve Değerler Eğitimi” kapsamında, İlkokul 1, 2, 3 ve 4. Sınıf öğrencilerimize, 08-09 Şubat 2017 tarihlerinde “Davranışlarımdan Ben Sorumluyum” konulu seminer, İlkokul PDR Birimimiz tarafından amfitiyatroda gerçekleştirilmiştir.

Davranışlarımızda sorumluluk almanın önemi, davranışlarımızın sonucunu başından öngörmenin hayatımıza katkısı, iyi arkadaşlıkta kişisel sorumluluk almak, kuralların hayatımızdaki önemi, kurallara uymanın kişisel sorumluluğumuzda olduğu ve okul davranışlarının okul servislerini de içine alan bir bütünlükte olduğu, yaş düzeyine uygun içerik, bilgi, örnek, görsel ve videolarla öğrencilere aktarıldı.

Seminer boyunca öğrencilerimizin, PDR Uzmanımız Özlem Erdemci Doğan tarafından sunulan davranışlar boyutunda sorumluluk alma ile ilgili içeriğe büyük bir ilgi ile katılmaları ise gurur vericiydi.