Öğrencilerimiz Yeryüzü Şekillerini 7D Filmle Öğrendiler

Ortaokul Sosyal Bilgiler Zümresi 5.sınıf öğretmenlerinin, görsel tasarım uzmanlarımızla birlikte hazırladıkları "Yeryüzü Şekilleri" adlı kısa film, 5. sınıf öğrencilerimiz tarafından 7D sınıfında 9-13 Ocak 2017 tarihleri arasında izlendi. Öğrencilerimiz kısa filmi izledikten sonra 7D sınıfta, Smart Notebook yazılımı üzerinden ekrana yansıtılan, konu-film ile ilgili soruları Smart Response cihazları ile cevapladılar. Oldukça eğlenceli geçen dersin sonunda öğrenciler, ekrana yansıtılan istatistikler üzerinden bireysel sonuçlarını da görebildiler. Sosyal Bilgiler 5. Sınıf kazanımlarının pekiştirilmesinin amaçlandığı bu etkinlikle öğrencilerimiz, keyifli bir dersin ardından bilgilerini de ölçme becerisini kullanmış oldular.

Son DüzenlenmeCuma, 20 Ocak 2017 17:53