8. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantıları Yapıldı

2017-2018 eğitim-öğretim yılı sonunda okulumuzun 8. sınıfından mezun olarak Lise Kısmımıza kayıt yaptırmaya hakkı kazanacak öğrencilerimize yönelik bilgilendirme toplantıları 10-11 Ocak tarihlerinde yapıldı. Ortaokul Konferans Salonunda Lise Müdürümüz Aydın Ünal, Müdür Yardımcımız Tamer Atacan, IB Koordinatörü Mine Mavioğlu, Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Koordinatörü Metin Genç, Uluslararası Programlar ve BTEC Koordinatörü Mustafa Üstünışık, IGCSE Programı Koordinatörü Nilgün Yücel ve ISE World Temsilcisi Derya Berberoğlu’nun  katılımıyla düzenlenen toplantılarda TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi hakkında öğrencilerimize ön bilgilendirmede bulunuldu.

Sınıf geçme, alan seçimlerindeki değişiklikler, mesleki beceri ve yetkinlik belgeleri, seçmeli ders paketleri ve sosyal projelerle ilgili bilgi aktarımının yapıldığı toplantıda Ulusal Program, IB, BTEC, IGCSE Programları ve Kanada öğrenci değişim programı tanıtıldı. 17 Ocak Salı günü 16:30-18:30 saatleri arasında ise İlkokul amfi tiyatroda velilerimiz için bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

Bu kategoriden diğerleri: « Elim Sende VOCABULARY BINGO »