Düşünme Eğitimi Dersinde Kamil Çömlekçi'yi Konuk Ettik

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Okulları Bilgi Teknolojileri Müdürü  Kamil Çömlekçi, Sosyal Bilgiler dersi kapsamında, 8. sınıflar seviyesinde uygulanan Düşünme Eğitimi seçmeli dersimize konuk oldu. Çömlekçi öğrencilerimizle "Bilgiyi edinme kaynakları nelerdir? Doğru bilgiye nasıl ulaşırız? Bilgiyi paylaşmak neden önemlidir?" konularında bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Bu paylaşımların yanı sıra okulumuz kütüphanesinde araştırma yapma yöntemleri ve kütüphanemizin sahip olduğu online veri tabanlarının kullanımı ile ilgili öğrencilerimiz Kamil Çömlekçi ile birlikte bilgisayar laboratuvarında uygulamalı çalışmalar yaptılar. Uygulamanın sonunda öğrencilerimiz konu ile merak ettikleri soruları kendisine yöneltme fırsatı buldular.