Logo
Bu sayfayı yazdır

Geleneksel Öğretmenler Günü Buluşması Kolej-IN'de Gerçekleştirildi

Geleneksel Öğretmenler Günü Buluşması Kolej-IN'de Gerçekleştirildi

TED Ankara Koleji Mezunları Derneği'nin ev sahipliğinde 22 Kasım'da Kolej-IN'de düzenlenen "Geleneksel Öğretmenler Günü Buluşması", Okulumuzda daha önce görev yapmış idareci ve öğretmenlerimiz ile halen görevde olanları ve mezunlarımızı bir araya getirdi.



Etkinliğin açılışında öğretmenlerimize seslenen TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Genel Başkanı Haşmet Kasapoğlu, "İyi ki varsınız. İyi ki TED Ankara Koleji gibi Atatürk'ün kurucusu olduğu bir yuvada bizlere ışığınızı fedakarca vermekten hiç kaçınmadınız ve iyi ki bugün buradasınız. Burası öncelikle sizin yuvanızdır." dedi.

TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çörtoğlu ise konuşmasında "Bozkırdaki bu yeşil yuvaya geldiğimde ilk karşılaştığım sınıf öğretmenim Neriman Egüz de bugün burada aramızda. Bizlerde emeğiniz çok fazla. Aydınlık ülkenin aydınlık insanlarını yetiştiren tüm öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum " diyerek sözü Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu'na bıraktı.


Pehlivanoğlu konuşmasında "Biz hepinizi kutsal kabul ediyoruz çünkü bu ülke kurtulacaksa, bugün şikayet ettiğimiz her şeyden kurtulacaksa bunun yolu ancak doğru insan yetiştirmekten geçiyor."dedi.

Konuşmaların ardından hep birlikte Kolej Marşı söylendi. Zaman zaman duygusal anlara da sahne olan Geleneksel Öğretmenler Günü Buluşması'nda okulumuza uzun yıllar emek vermiş öğretmenlerimiz, mesai arkadaşları ile sohbet ederek özlem giderdiler. 

 

 
 
 
Son DüzenlenmeSalı, 12 Eylül 2017 10:52
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000