Logo
Bu sayfayı yazdır

Öğretmenler Günü'nde Başöğretmen'in Huzurundaydık

Öğretmenler Günü'nde Başöğretmen'in Huzurundaydık

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yönetici, öğretmen ve çalışanları ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Z. ÇÖRTOĞLU’nun mozoleye çelenk bırakmasının ardından heyet, Başöğretmen’in huzurunda saygı duruşunda bulundu.

Daha sonra beraberindekilerle birlikte Misak-ı Milli Kulesi’ne geçen Yönetim Kurulu Başkanımız, burada Anıtkabir Özel Defterine şunları kaydetti:

"Başöğretmenimiz Büyük Atatürk,

Fikirlerinin ve devrimlerinin ışığında 85 yıldır aydın nesiller yetiştiren Cumhuriyet Öğretmenleri ile birlikte huzurundayız. Uygarlığı, özgürlüğü, bağımsızlığı, laikliği ve barış içinde hoşgörüyle yaşamanın onurunu Türk insanına yaşattığın için Sana bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle çocuklarımızı ve gençlerimizi; bilimsel ve çağdaş bir anlayışla, insanlığa ve ulusumuza faydalı, topluma önderlik edebilecek donanımda ve yetkinlikte yetiştiriyoruz. Eğitim meşalemiz yarınlarımızı aydınlatmaya devam ediyor.

Fikirlerimizde ve yüreklerimizdesin.

Ruhun şâd olsun.

 

Son DüzenlenmeCuma, 25 Kasım 2016 07:34
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000