TED UNICEF Kulübü Öğrencilerimiz Eskişehir'de Konferans Verdi

TED UNICEF Kulübü öğrencilerinden Deniz Dağlar, Övgü Nalçacı, Batu Doğru, Begüm Duru, Çağıl Okman, Yağmur Eryılmaz, Ece Okçabollu, Baha Bora Şenel, Ali Ata Mekikoğlu, ve Ilgın Ülgen, rehber öğretmenleri Meltem Başer eşliğinde, TED Eskişehir Koleji’nde bir bilgilendirme konferansı gerçekleştirdiler. UNICEF'in dünyada ve Türkiye’de gerçekleştirdiği çalışmalar ile TED UNICEF Kulübü etkinliklerinin anlatıldığı sunumun ardından TED Eskişehir Koleji Okul Öğrenci Meclis Başkanı Fakı Kırçıl, okul arkadaşları, öğretmenleri ve idarecileri adına TED UNICEF Kulüp Başkanlarına teşekkür ederek günün anısına plaket taktim etti. Ortak projeler yapma sözüyle ayrıldığımız TED Eskişehir Koleji’ne Okul Müdürü Esin Keskin şahsında misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.