Haberler

Anaokulumuzda Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

 

Anaokulu öğrencilerimiz, 28 Ekim 2016 tarihinde Kolej Sokağı’nda sergiledikleri birbirinden güzel gösterilerle Cumhuriyet Bayramını kutlayarak okulun bahçesindeki Atatürk büstünü açtılar.

Bayrak Grubunun yürüyüşünün ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Anaokulu Müdürümüz Neşe Aşıcı Özmeriç, öğrencilerimize seslendiği konuşmasında, “Bizler aileleriniz ve öğretmenleriniz olarak Cumhuriyetin ne kadar önemli bir değer olduğunu size anlatarak Atatürkçü çocuklar yetiştirmeye devam ettikçe, sizler Atatürk ilke ve devrimlerinin gösterdiği aydınlık yoldan ilerledikçe daha nice Cumhuriyet Bayramlarını hep birlikte coşkuyla kutlamaya devam edeceğiz. Sizlerle beraber Atamıza verdiğimiz sözü tekrarlamak istiyorum. Sevgili Atam, Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaş ve laik yöneticileri, öğretmenleri öğrencileri ve mezunları olarak 93 yıldır senin izinden ayrılmadık, ayrılmayacağız. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.” dedi.

A2 Turuncu sınıfımızın okuduğu “Cumhuriyet” şiiri ile devam eden törende Turkuaz sınıfımız, söyledikleri şarkıyla Cumhuriyet’in hürriyet ve özgürce yaşamak olduğunu hatırlattılar.

A2 Beyaz sınıfımızla birlikte tüm öğrencilerimiz “İzindeyiz Yüce Atam” marşını söylediler.

Programı sunan Müzik Öğretmenimiz Fırat Kabukçu sevilen halkoyunlarımızdan Atabarı’nın hikayesini öğrencilerimize anlattı. Ardından Artvin Halkoyunları ekibimiz alkışlar eşliğinde Atabarı’nı oynadı.

Törenin sonunda Bayrak Grubumuzun eşliğinde bahçeye çıkan minik Kolejliler, eski Kolej binalarımızdan getirilerek Anaokulu bahçesindeki yeni kaidesine yerleştirilen Atatürk büstünü, Genel Müdürümüz Sevinç Atabay, Anaokulu Müdürümüz Neşe Aşıcı Özmeriç ve öğrencilerimiz ile birlikte açarak, Kolej Marşı’nı hep birlikte coşkuyla söylediler.

 

Son DüzenlenmeSalı, 12 Eylül 2017 10:54