15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri Kapsamında İlkokulumuzda Bayrak Yarışı ve Mini Konser Yapıldı

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında İlkokulumuzda Müzik öğretmenimiz Burcu ÜNAL rehberliğinde 3. sınıf öğrencilerimizden oluşan korumuz vatan sevgisini vurgulayan mini bir konser verdi.

Beden Eğitimi Zümremiz tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Bayrak Yarışları Etkinliğinde 3. ve 4. sınıflar arasında Bayrak koşusu yapıldı. 3.sınıflarımızda 3-F birinci, 3-N ikinci ve 3-C üçüncü, 4.sınıflarımızda 4-T birinci, 4-C ikinci ve 4-J üçüncü oldu ve düzenlenen törenle kupaları verildi.

Etkinliklere katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Son DüzenlenmePerşembe, 03 Kasım 2016 15:45