ÖĞRETMENLERİMİZ VE PROGRAM GELİŞTİRME UZMANLARIMIZ BTEC UYGULAMA EĞİTİMİNE KATILDI

Öğretmenlerimiz Ebru TARTAN, Sibel Tufanoğlu, Gümrah ŞAHİN, Cevat KALAYCI, Erkan AYIK, Sinem Özge TURAL, Program Geliştirme Uzmanlarımız Emel GÜNEŞ SAVUL, Özlem TANTU  ve Ölçme ve Değerlendirme Uzmanımız Şengül TOPÇU AKIN, 14 - 15 Ekim 2016 tarihleri arasında TED Atakent Koleji'nin ev sahipliği yaptığı Pearson BTEC Uygulama Eğitimine katıldı.

BTEC Programlarını uygulayan TED Okullarından öğretmenler ve uzmanlar yanında Pearson dan yetkililerin de katıldığı eğitim, TED Okulları Genel Müdürü Sayın Sevinç ATABAY'ın açılış konuşmasıyla başladı.

TED Okullarında uygulanan BTEC Programları (Social Media, Information Technology, Art and Design, Applied Science, Mathematical Applications and Basic Cooking Skills) hakkında Pearson International Quality Manager Mohamed KAMEL tarafından bilgilendirme yapıldı ve okullarımız deneyimlerini paylaştı.

Son DüzenlenmePerşembe, 20 Ekim 2016 11:31