Cambridge Uluslararası Sınavlar Merkezi IGCSE Sınavları Tanıtım Seminerini Gerçekleştirdik

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları, 2016-2017 öğretim yılı I. dönem veli seminerlerinden “Cambridge Uluslararası Sınavlar Merkezi IGCSE Sınavları Tanıtım Semineri”, 08 Ekim 2016 Cumartesi günü Lise Müdür Yardımcımız ve CIE/SAT Koordinatörümüz Nilgün Yücel  tarafından gerçekleştirildi.

Lise 10. sınıf velilerimize yönelik olarak gerçekleştirilen seminerin amacı; velilerimizi Cambridge Uluslararası Sınavlar Merkezi’nin misyonu, vizyonu, yapısı, işleyişi, IGCSE dersleri ve müfredatları, öğrencilere katkıları, IGCSE sertifikasının üniversiteler tarafından kabul görmesi, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Sınıflandırılmasına göre eşdeğerliliği, AS/A Level konularında bilgilendirmektir.

Seminer velilerimizin yoğun ilgisiyle izlenmiştir.