İlkokulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı Yapıldı

"15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma” etkinlikleri çerçevesinde; ilkokulumuzda 23.09.2016  Cuma günü, saat 08.30’da Okul Radyosundan, öğrencilerimizin hazırladığı anma programı tüm öğrencilerimize sunulmuştur. Bu program çerçevesinde öğrencilerimiz; günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yapmış, şiirler okumuş, özlü sözler ve günümüzde sık karşılaştıkları kavramların anlamlarını (demokrasi,cumhuriyet,…) bir kez daha vurgulayarak, kendi yazdıkları kompozisyonları arkadaşlarıyla paylaşmışlardır. Kolej Sokağında hazırladıkları panolar sergilenmiştir.

Ata’mızın bize emanet ettiği Cumhuriyet değerlerini bir kez daha korumaya söz veriyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, 15 Temmuz’da Cumhuriyetimizi korumak için yaşamlarını feda eden demokrasi kahramanlarımızı, şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

Son DüzenlenmeSalı, 27 Eylül 2016 17:16