Haberler

8. Sınıf Öğrencilerimiz Törenle Sertifikalarını Aldı

8. Sınıf Öğrencilerimiz Törenle Sertifikalarını Aldı

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu’nu tamamlayan 8. sınıf öğrencilerimiz, 27 Haziran 2016 tarihinde stadyumumuzda düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende Ortaokul Müdürümüz Zühal Üstündağ öğrencilerimize şöyle seslendi: “Sevgili Kolejliler, yıllar önce TED Ankara Koleji’nde mezun olurken şuanda hissettiğiniz heyecan ve hüznü şimdi Okul Müdürünüz olarak sizlerle yeniden yaşıyorum. Biliyorum ki bugün,  yalnızca mezun olmanın heyecanını değil, çağdaş, akılcı ve yaratıcı bir eğitim anlayışına sahip Genç Meşaleler olmanın onurunu da yaşıyorsunuz. Sizlere güveniyor ve inanıyoruz. Ulu Önderimiz Atatürk’ün kurduğu ve onun evrensel ilkeleriyle yaşattığımız Kolejimizin Genç Meşaleleri, sizleri başarılarınızla daha da aydınlatacağınız bir geleceğe uğurlarken hepinizi en içten duygularımla kutluyorum.”

Törende okul birincisi Kutay Tire, okul ikincisi Derin Kutlay ve okul üçüncüsü Ada Yıldırım’a Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu tarafından sertifika ve ödülleri sunuldu.

Akademik başarıya göre ilk 10’a girerek çeşitli oranlarda Vakfımızın başarı bursunu almaya hak kazanan öğrencilerimize ödülleri ve sertifikaları, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çörtoğlu tarafından verildi.

Okul 1., 2. ve 3.süne TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Genel Başkanı Haşmet Kasapoğlu ve  Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Kuzucu tarafından da ödülleri takdim edildi.  

Haşmet Kasapoğlu, tüm mezunlar adına Ortaokul Müdürümüz Zühal Üstündağ'ın şahsında tüm öğretmenlerimize teşekkür çiçeği sundu.

5., 6 ve 7. Sınıflar düzeyinde ilk üçe giren öğrencilerimize ödüllerini TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu İkinci Başkanı İncihan Usluel verdi. Ödül seramonisi, Kolej ruhunu spora da taşıyarak okulumuza şampiyonluklar kazandıran okul takımlarımız ile devam etti. Türkiye derecesi elde eden okul takımlarımıza ödüllerini TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Selçuk Börekçi takdim etti.

TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü'nün geleneksel "Yılın Sporcusu" ödüllerine Can Saraçlar ve Selen Temurer değer bulundu. Sporcularımız ödüllerini TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Başkanı Erman Ilıcak’ın elinden aldılar.

Törende ulusal ve uluslararası yarışmalarda okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimiz ödüllendirilirken BTEC Mesleki Eğitim Programını tamamlayan öğrencilerimize de belgeleri verildi.  

Öğrencilerimize ödül ve belgelerini TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Genel Saymanı Semih Apa, Vakıf Yönetim Kurulu Üyelerimiz Deniz Sungur,  Ayfer Yılmaz ve Zafer İbrişim, Genel Müdürümüz Sevinç Atabay, Okul Müdürlerimiz Zühal Üstündağ, Aydın Ünal ve Neşe Aşıcı Özmeriç ve Müdür Başyardımcılarımız verdi.


 Daha sonra şube sırasına göre adları okunan 8. sınıf öğrencilerimiz, alkışlar eşliğinde podyumdan geçerek idareci ve öğretmenlerimizin ellerinden sertifikalarını aldılar.

Ödüllerin takdiminin ardından konuşma yapan okul birincisi Kutay Tire, “Bu okulun kapılarının ardında başarının şansla değil kendi çabalarıyla olacağını bilen bir nesil yetişmekte. Mezuniyetimizin asıl mimarları olan Okul Müdürümüz başta olmak üzere tüm  yöneticilerimize ve öğretmenlerimize, birlikte yol aldığım arkadaşlarıma ve ayrıca bugünlere gelmemde sevgisini, emeğini benden esirgemeyen aileme sizlerin huzurunda teşekkürlerimi sunarım. Bizler  geleceğin mimarları, umudu ve öncüleriyiz.  Bizler Atatürk’ün açtığı yolu aydınlatmaya devam edecek  meşaleleriz.” diyerek alkış aldı. Okul ikincisi Derin Kutlay, İngilizce konuşmasında kendini bu mesleğe adamış yöneticilerimize ve öğretmenlerimize şükranlarını sunarken okul yılları boyunca kendilerine emek veren servis şoförlerine, yemekhane ve sağlık merkezi çalışanlarına da teşekkür etmeyi unutmadı.


Törenin sonuna yaklaşırken okul birincimiz Kutay Tire,  7. sınıflar birincisi Yaren Aslan’a okulumuzun ilkelerini temsil eden flamayı teslim etti.

Beden Eğitimi Zümre Başkanımız İsmail Kuru’nun verdiği komutla mezuniyet sembolü olan püsküllerini değiştiren öğrenciler, Kolej Marşı ve havai fişek gösterisi eşliğinde keplerini coşkuyla havaya fırlattılar.

 

 
 
 
Son DüzenlenmeÇarşamba, 29 Haziran 2016 09:22