Logo
Bu sayfayı yazdır

V. Münazara Günleri Tamamlandı

V. Münazara Günleri Tamamlandı

TED Münazara Topluluğu’nun yoğun çalışmalarıyla hazırlanan, 2-9 Haziran 2016 tarihleri arasında, 16 takımdan 50 kişinin katılımı ile gerçekleşen “V. Münazara Günleri” yoğun, heyecanlı ve başarılı bir süreçle tamamlandı.

Eleme, çeyrek final ve yarı final turlarında birbirinden başarılı geçen karşılaşmalardan sonra sıra merakla beklenen final karşılaşmasına geldi. Final maçında Hükümet kanadı olan, Elif Arya Bulut, Didem Güngör ve İpek Düzova’dan kurulu “Sözün Özü" takımı, Muhalefet takımı olan “Fedora” üyeleri Selin Irmak Köksal, Çınar Mustafa Alpdündar ve Esin Bahar Akçay ile karşı karşıya geldiler. Hükümetin "Nefret suçlarının davaları sadece uluslararası mahkemelerde görülebilmelidir." tezini başarılı bir biçimde savunduğu karşılaşmada her iki taraf da finale yakışır performanslar sergiledi. Karşılaşmanın sonunda kazanan ve turnuvanın da galibi olan takım “Sözün Özü” oldu.

Turnuva sonrası tüm katılımcılara katılım belgeleri verilirken birincilere madalyaları Okulumuz Müdürümüz Sayın Aydın ÜNAL tarafından takdim edildi.

Bu süreçte topluluğu asla yalnız bırakmayan ve bugüne kadarki her karşılaşmayı izleyip büyük hassasiyetle değerlendiren değerli jüri üyeleri Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanı Sayın Ayşe Yıldız, Tarih Zümresi öğretmenlerinden Sayın Sevil Barlas ve Felsefe Zümresi öğretmelerinden Sayın Ayşe Hande Kutlu’ ya ve Münazara Topluluğu Rehber Öğretmeni Sayın Başak İngin’e Baş organizatörler Elif Arya Bulut ve Canberk Koçkan tarafından katılım belgeleri de verildi, grup adına teşekkürler sunuldu.

Herkes tarafından oldukça beğeni toplayan bu organizasyonda emeği geçen tüm ekibe, her karşılaşmada salonu doldurup büyük ilgiyle izleyen seyircilere ve emeklerini hiçbir zaman esirgemeyen öğretmen ve idarecilere “TED Münazara Topluluğu” olarak teşekkürü bir borç biliriz. 

Son DüzenlenmePazartesi, 13 Haziran 2016 09:18
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000