EDEBİYATA YÖN VERENLER “85 YILIN ÇOCUKLARI”NI ANLATTI

Ortaokul Türkçe Zümresinin her yıl hazırladığı ve bu yıl beşincisi düzenlenen “Edebiyata Yön Verenler”adlı etkinlik 9-13 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Okulumuzun kuruluşunun 85. yılı dolayısıyla bu yılki çalışmanın teması  “85 Yılın Çocukları”  olarak belirlendi.

Öğrencilerimizin yazdığı bu yazılar bir dergide toplandı ve etkinlik Kolej Sokağı’nda sergilendi.

Okul radyosundan yapılan programda ise öğrencilerimiz, “Cumhuriyet’in Meşalesi”nin ülkemize kazandırdığı isimlerden söz ederken TED Ankara Kolejinin onlara kattığı değerleri anlattılar. Öğrencilerimiz, aydınlık yarınların aydınlık yüzlü çocukları olarak 85 yıllık bir çınar olan okullarını başarılarıyla daha da yücelteceklerini vurguladılar.