Atatürkçü Düşünce Derneği Öykü Yarışması

Batıkent Atatürkçü Düşünce Derneği’nin düzenlemiş olduğu “Yurtta Barış Dünyada Barış” adlı ödüllü öykü yarışmasında okulumuz BİY 9/C sınıfı öğrencisi Şevval Memecan ikinci, BİY 11/B sınıfından Gökçe Aybeniz Sevim üçüncü olmuştur. 9/C sınıfı öğrencimiz Güneş Saygı dokuzuncu, 11/B sınıfından Elif Doğa Ulugöl on altıncı olmuştur. Seçici kurulunda Gazeteci Mustafa Balbay’ın da bulunduğu öykü yarışmasının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Batıkent Atatürkçü Düşünce Derneği’nde yapılan ödül törenine öğrencilerimiz aileleri ve edebiyat öğretmenleriyle katılmışlardır. Yarışmaya katılan öğrencilerimizin yazıları Türk Dili ve Edebiyatı bölümünün hazırladığı Kalem İzleri dergisinde de yayımlanacaktır. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.