Haberler

5. Sınıflarımız İspanyolca Gününü Kutladı

İspanyolca Zümremiz 15 Nisan 2016 tarihinde 5. sınıflarımız için İspanyolca Günü düzenledi. Öğrencilerin seçtikleri 2. yabancı dil olan İspanyolcayı öğrenirken o dilin kültürünü de yakından tanımalarını sağlamak ve bu konuda öğrenciler arasında kültürün de tanıtımını yapmak  amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimiz, danslar ve şarkılardan oluşan bir gösteri sergilediler.

İspanyolca gününde, tüm öğrencilerimiz bahçemizdeki amfimizde güzel havayı da değerlendirerek İspanyolca şarkı ve dansların tadını çıkardılar.

İlk olarak gösterimizin başlangıcı  Murat Ergüven eşliğinde İspanyolca korosununseslendirdiği şarkılarla başladı.Öğrenciler derslerde ve koro çalışmalarında öğrendiği şarkıları arkadaşlarıyla paylaştılar.

Öğretmenlerinin kontrolünde yapılan çalışmalar ile öğrencilerimizin kendi emekleriyle oluşturdukları amatör  latin  eşli dans grubu , tango gösterisi sergilediler. 

Öğrencilerimiz İspanyol dilinin yanında, kültürünü de öğrenme fırsatı buldular.

Son olarak da, meyvelerin dansı adı altında öğrencilerin severek dinlediği ve öğrendiği şarkı da kız öğrenciler dans ederek gösteriyi sonlandırdılar.

Öğrencilerimiz bu sene İspanyolca gününü şarkılar ve dans gösteri ile kutladılar.Bu günü hafızalarına güzel bi anı olarak saklayacaklar.

Sadece İspanyolca öğrencileri değil diğer öğrenciler de şarkılara eşlik ederek gösteriye katıldılar ve eğlendiler.