8. Geleneksel Liselerarası Matematik Yarışması

Bu yarışmada bilimsel bir aktivite çerçevesinde, okullar arası etkileşimi arttırmak ve öğrencileri kaynaştırmak, öğrencilere matematiğin farklı yönlerini keyifli bir yarışma ortamı içerisinde göstermek ve yeni bakış açıları kazandırmak amaçlanmaktadır.

YARIŞMAYA KATILACAK ÖĞRENCİLER

2017-2018 akademik yılında 10.sınıf ve 11.sınıf öğrencileri bu yarışmaya katılma hakkına sahiptirler. Yarışmaya katılan öğrencilerin hepsi 11.sınıf müfredatının sonuna kadar sorumlu olacaklardır.

KATILACAK OKULLAR VE ÖĞRENCİ SAYISI

Yarışmaya Ankara ilinde bulunan tüm Ortaöğretim Kurumları ve TED Okulları (TED AFYON, TED ALANYA, TED ALİAĞA, TED ANTALYA, TED ATAKENT, TED BATMAN, TED BURSA, TED BODRUM, TED ÇORUM, TED EGE, TED ESKİŞEHİR, TED HATAY, TED ISPARTA, TED İSTANBUL, TED İZMİR, TED KARABÜK, TED KAYSERİ, TED KARADENİZ EREĞLİ, TED KONYA, TED KUZEY KIBRIS, TED MALATYA, TED MERSİN, TED POLATLI, TED RÖNESANS, TED SAMSUN, TED ZONGULDAK) katılabilirler. Okullar dışında kalan özel ve resmi etüt merkezleri, bilim merkezleri ve dershanelerden gelen başvurular kabul edilmeyecektir.

Her okuldan 3 asil öğrenci ve 1 yedek öğrenci olmak üzere toplam 4 öğrenci katılabilecektir. Asil üyelerin yarışmaya gelememesi durumunda  başvuru formunda belirtilen yedek üye dışında bir öğrencinin yarışmaya katılması mümkün olmayacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ VE SON BAŞVURU TARİHİ

Başvurular www.tedankara.k12.tr adresinde bulunan başvuru formu doldurularak kabul edilecektir. Son başvuru tarihi 19 OCAK 2018 olup bu tarihten sonra yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

ÜCRET:

Katılım ücreti özel okullar için kişi başı 50 TL’dir. Devlet okulları için ise okul başına 50 TL ücret talep edilecektir. 19 Ocak 2018 tarihine kadar aşağıda belirtilen hesaba yatırılması ve makbuzda katılımcı okulun adı ile “Matematik Yarışması” ibaresinin bulunması ve fatura bilgilerinin fax ile gönderilmesi gerekmektedir.

HESAP NO : TED ANKARA KOLEJİ VAKFI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HESABI
DENİZBANK TUNALI HİLMİ ŞUBESİ
HESAP NO: 5570-277496-358
IBAN: TR 770013400000027749600041

YARIŞMA KAPSAMI

Yarışmamız 24 Mart 2018  Cumartesi  günü 08.30-15.45 saatleri arasında (program daha sonra bildirilecektir) düzenlenecek olup, gün içerisinde yapılacak olan çeşitli yarışmalar sonrasında bireysel olarak birinci, ikinci, üçüncü; ve okul olarak birinci, ikinci ve üçüncü belirlenecektir. Yapılacak olan yarışmalar hakkında bilgi yarışma günü verilecektir.

ÖDÜLLER

Grup olarak birinci, ikinci ve üçüncü olan okullara plaket, bireysel olarak birinci, ikinci ve üçüncü olanlara da madalya ve tüm yarışmacılara katılım belgesi verilecektir.

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi : 586 90 53-54
TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi internet sitesi: www.tedankara.k12.tr