10. Geleneksel Liselerarası Matematik Yarışması

(TED Okulları ve Ankara İlinde Bulunan Tüm Ortaöğretim Kurumları Arası)

matemati afis

Bu yarışmada bilimsel bir aktivite çerçevesinde, okullar arası etkileşimi arttırmak ve öğrencileri kaynaştırmak, öğrencilere matematiğin farklı yönlerini keyifli bir yarışma ortamı içerisinde göstermek ve yeni bakış açıları kazandırmak amaçlanmaktadır.

YARIŞMAYA KATILACAK ÖĞRENCİLER

2019-2020 akademik yılında 10. sınıf ve 11. sınıf öğrencileri bu yarışmaya katılma hakkına sahiptirler. Yarışmaya katılan öğrencilerin hepsi 11.sınıf müfredatının sonuna kadar sorumlu olacaklardır.

KATILACAK OKULLAR VE ÖĞRENCİ SAYISI

Yarışmaya Ankara ilinde bulunan tüm Ortaöğretim Kurumları ve TED Okulları’nın 10 ve 11. sınıf öğrencileri katılabilecektir. Okullar dışında kalan özel ve resmi etüt merkezleri, bilim merkezleri ve dershanelerden gelen başvurular kabul edilmeyecektir.

Her okuldan 3 asil öğrenci ve 1 yedek öğrenci olmak üzere toplam 4 öğrenci katılabilecektir. Asil üyelerin yarışmaya gelememesi durumunda  başvuru formunda belirtilen yedek üye dışında bir öğrencinin yarışmaya katılması mümkün olmayacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ VE SON BAŞVURU TARİHİ

Başvurular www.tedankara.k12.tr adresinde bulunan başvuru formu doldurularak kabul edilecektir. Son başvuru tarihi 07 ŞUBAT 2020 olup bu tarihten sonra yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Yarışmaya katılım ücretsizdir. Ancak katkı payı olarak Özel Okullardan Okul adına 300TL, Devlet Okullarından ise Okul adına 150TL ücret alınacaktır.

HESAP ADI        : TED ANKARA KOLEJİ VAKFI ÖZEL OKULLARI İKTİSADİ İŞLETMESİ
BANKA/ŞUBE    : DENİZBANK TUNALI HİLMİ ŞUBESİ

TR77 0013 4000 0002 7749 6000 41-MATEMATİK YARIŞMASI
HESAP NO:5570-277496-358

YARIŞMA KAPSAMI

Yarışmamız 21 Mart 2020  Cumartesi  günü 08.30-15.45 saatleri arasında (program daha sonra bildirilecektir) düzenlenecek olup, gün içerisinde yapılacak olan çeşitli yarışmalar sonrasında bireysel olarak birinci, ikinci, üçüncü; ve okul olarak birinci, ikinci ve üçüncü belirlenecektir. Yapılacak olan yarışmalar hakkında bilgi yarışma günü verilecektir.

ÖDÜLLER

Grup olarak birinci, ikinci ve üçüncü olan okullara plaket, bireysel olarak birinci, ikinci ve üçüncü olanlara da madalya ve tüm yarışmacılara katılım belgesi verilecektir.

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi : (0312) 586 90 53-54
TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi internet sitesi: www.tedankara.k12.tr
TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi Faks Numarası: 586 90 70

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI ETKİNLİK KATILIMCISI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU (KVKK) KAPSAMINDA AYDINLATMA METNİ