TED Ankara Koleji'nde Yeni Program: (Zero Gravity) x YouthSTEM

web twitter facebook görseli 1

Türkiye’de ilk defa lise düzeyinde TED Ankara Koleji öğrencilerine sunulan, Kaliforniya merkezli İnovasyon ve Kurumsal Girişimcilik Yönetim Şirketi Related & Co.’nun eğitim modülü olan Zero Gravity ® Programının lise seviyesi için dizayn edilen (Zero Gravity) x YouthSTEM versiyonu başvuruları tekrar açılmıştır.

University of California, Irvine’da ders olarak verilen, aynı zamanda şirket ve üniversite yönetim kadrolarının da kullandığı, ödüllü Zero Gravity x YouthSTEM Programının 3. Oturumu için 13 Kasım 2020 tarihine kadar önkayıt yaptırabilirsiniz. Daha önceden yapılan önkayıtların Program websitesinden yenilenmesi gerekmektedir.

İnovasyon, Girişimcilik ve Belirsizlik Yönetimi gibi gerek kişisel, gerekse organizasyon yönetim seviyesinde gerekli olan inovatif perspektif geliştirme ve kritik düşünme yetilerini kazandırmak için dizayn edilen (Zero Gravity®) x YouthSTEM Programına kayıt süreci ve detaylı bilgilendirme verilen linkten form doldurularak yapılacaktır.

Son başvuru tarihi 13 Kasım 2020 olan (Zero Gravity) x YouthSTEM Programı 3. Oturumu  8-11 Aralık 2020 tarihleri arasında öğrencilerimiz ile online olarak yapılacak ve 4 gün sürecektir.

Detaylar linkte verilmiştir.

(Aşağıdaki link mobil destekli değildir. Lütfen desktop bilgisayar kullanınız.)

Son DüzenlenmeSalı, 03 Kasım 2020 10:21