TED Ankara Koleji'nde Yeni Program: (Zero Gravity) x YouthSTEM

webiçinzero

Türkiye’de ilk defa lise düzeyinde TED Ankara Koleji öğrencilerine sunulan, Kaliforniya merkezli İnovasyon ve Kurumsal Girişimcilik Yönetim Şirketi Related & Co.’nun eğitim modülü olan Zero Gravity ® Programının lise seviyesi için dizayn edilen (Zero Gravity) x YouthSTEM versiyonu öğrencilerimiz ile buluşmak için hazır.

University of California, Irvine’da ders olarak verilen, aynı zamanda şirket ve üniversite yönetim kadrolarının da kullandığı, ödüllü program Zero Gravity x YouthSTEM başvurularının son tarihi 2 Ekim 2020’dir.

İnovasyon, Girişimcilik ve Belirsizlik Yönetimi gibi gerek kişisel, gerekse organizasyon yönetim seviyesinde gerekli olan inovatif perspektif geliştirme ve kritik düşünme yetilerini kazandırmak için dizayn edilen (Zero Gravity®) x YouthSTEM Programına kayıt süreci ve detaylı bilgilendirme verilen linkten form doldurularak yapılacaktır.

Son başvuru tarihi 2 Ekim 2020 olan (Zero Gravity) x YouthSTEM Programı  13-16 Ekim 2020 tarihleri arasında öğrencilerimiz ile online olarak yapılacak ve 4 gün sürecektir.

Detaylar linkte verilmiştir.

Son DüzenlenmePerşembe, 24 Eylül 2020 09:03