TED Ankara Koleji'nde Yeni Program: (Zero Gravity) x YouthSTEM

zero gravity

Kaliforniya merkezli İnovasyon ve Kurumsal Girişimcilik Yönetim Şirketi Related & Co.’nun eğitim modülü olan Zero Gravity ® Programının lise seviyesi için dizayn edilen (Zero Gravity) x YouthSTEM versiyonunu online olarak verilmek üzere Okulumuz öğrencileriyle buluşturuyoruz.

University of California, Irvine’da ders olarak verilen, aynı zamanda şirket ve üniversite yönetim kadrolarının da kullandığı, ödüllü bu programı öğrencilerimize sunmak için Okulumuzun attığı adımı sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz.

İnovasyon, Girişimcilik ve Belirsizlik Yönetimi gibi gerek kişisel, gerekse organizasyon yönetim seviyesinde gerekli olan inovatif perspektif geliştirme ve kritik düşünme yetilerini kazandırmak için dizayn edilen (Zero Gravity®) x YouthSTEM Programına kayıt süreci ve detaylı bilgilendirme en kısa zamanda sizlerle paylaşılacaktır.

Bu kategoriden diğerleri: « Covid-19 Hakkında Bilgilendirme