Zooming into Literature

Zooming into Literature16235

“Zooming into Literature” 8 Haziran 2020 tarihinde saat 16:00 – 18:00 arasında Zoom üzerinden gerçekleştirilecek olan bir İngiliz Edebiyatı Öğretim Teknikleri sempozyumudur. Sempozyum kapsamında TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi İngilizce öğretmenlerimiz tamamı eş-zamanlı oturumlar olmak üzere 10 atölye yönetecek olup, atölyelerde TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesinde İngiliz Edebiyatı öğretim tekniklerinin diğer TED okulları öğretmenleriyle paylaşılması amaçlanmaktadır. TED Okulları öğretmenlerimiz;

bağlantısına tıklayarak konuşmacılar, program ve edebi eserler ile ilgili ayrıntılı bilgi edinip 4 Haziran 2020 tarihine kadar sayfa üzerindeki kayıt formunu doldurmalıdırlar. Her öğretmenimiz 2 oturuma katılabilecektir. İlk eşzamanlı oturumlar saat 16:00-16:40 arasında, ikinci eşzamanlı oturumlar ise saat 17:20-18:00 arasında olacaktır. Başvuru formunda her bir oturum 15 kişi ile sınırlandırılmış olup ilk oturumda ilgili atölye katılımcı sayısı 15’e ulaştığı zaman o atölye kayda kapanacaktır. Ancak istediği atölyeye ilk oturumda kayıt yapamayan katılımcı için ikinci oturumda atölyeye katılım seçeneği verilmiştir.

Aşağıda öğretmenlerimizin atölye başlıkları yer almaktadır.

1) Red Dress – Demet Alpat

2) Caricatures & Cartoons – Zeynep Cuhruk

3) The Road Not Taken & Stopping by Woods on a Snowy Evening – Sinem Orallı

4) Search for My Tongue – Darin Crowell