2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN İLKOKUL 2, 3, 4 VE ORTAOKUL 5. SINIFLARA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

İlkokul 2, 3, 4 ve Ortaokul 5. sınıflara aday kayıtlarımız, 22 Nisan-10 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

(23 Nisan 2019, 01 Mayıs 2019 ve Pazar Günleri Hariç)

•  Aday kaydı yaptırmak isteyen velilerin, öncelikle başvuru kılavuzunu dikkatlice incelemeleri ve aşağıdaki linkte yer alan Aday Başvuru Formu'nu doldurarak elektronik ortamda aday kaydı randevusu almaları gerekmektedir.
  • Aday kaydı randevusu alan veliler Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgelerle birlikte okulumuza gelerek müdürlüğümüzce onaylanacak sınav giriş belgesini teslim aldıklarında başvuru işlemleri tamamlanmış olacaktır.

BAŞVURU KILAVUZUNU OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ADAY KAYIT BAŞVURUNUZA BAŞLAMADAN ÖNCE...

Hatasız ve geçerli bir başvuru yapabilmek için aşağıda belirtilen hususlara azami özen gösterilmesi gerekmektedir.Aday kayıt işleminiz, okulumuzdan alınacak Sınav Giriş Belgesi ile tamamlanmış olacaktır.

• Aday kaydı için tüm açıklamaları okuyunuz.
  • Aşağıdaki linke tıkladığınızda ekranınıza gelecek olan Aday Başvuru Formunu doldurunuz.
    - Aday öğrencinin ve annesi ile babasının son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğrafını ve sınav ücretinin yatırıldığını gösterir banka dekontunu PDF/JPG formatında elektronik ortama aktarınız.
    - Formda yer alan aday bilgilerinin doldurulmasının ardından "Randevu Bilgileri" başlığı altında yer alan bölümde size okulumuza gelerek aday kaydı yaptırabileceğiniz randevu tarih ve saat seçenekleri sunulacaktır.
  • Her aday için elektronik ortamda randevu bir kez alınmakta ve değişikliğe izin verilmemektedir.

>> TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Tanıtım Günleri <<

TÜM AÇIKLAMALARI VE YUKARIDA YER ALAN BAŞVURU KILAVUZUNU DİKKATLE OKUDUM, KABUL ETTİM VE ADAY KAYDI BAŞVURUMA BAŞLAMAK İSTİYORUM

Son DüzenlenmePazartesi, 08 Nisan 2019 09:00