Lise Kısmı 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

SAYIN VELİ, SEVGİLİ ÖĞRENCİMİZ,

2017-2018 eğitim ve öğretim yılında Okulumuzdan mezun olacak öğrencilerimizin diploma töreni, 07 Haziran 2018 Perşembe günü saat 19.00’da, Yerleşkemizde  bulunan Stadyumda yapılacaktır.

“Bir ülkenin geleceği o ülke insanlarının göreceği eğitime bağlıdır ”. 87 yıldır bu ilkenin verdiği sorumlulukla onbinlerce öğrencisini bu ülkenin yarınlarına hazırlayan TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi, bu sene de 2018 mezunlarını aynı duyguyla birer aydınlık meşale olarak yarınlarımıza  katacak olmanın  haklı gurur ve coşkusunu taşımaktadır.

Bu mutlu ve anlamlı günde Kolej Ailesi olarak bir arada olmayı ümit ederken, çocuklarımıza başarılı ve mutlu bir gelecek diliyoruz.

Saygılarımızla.

Sedef ERYURT
TED Ankara Koleji Vakfı
Özel Lisesi Müdürü

• KEP CÜBBE DAĞITIMI; 7 Mayıs-5 Haziran 2018 tarihleri arasında her gün (Cumartesi ve Pazar günleri dahil) 08.30-16.30 saatleri arasında Kampüs İdari Bina Bodrum Katı’nda bulunan Ayniyat Büromuzdan                100 TL karşılığında Nakit olarak  yapılacaktır. Alınan kep-cübbelerin 08 Temmuz 2018 gününe kadar mesai saatleri içinde (Cumartesi-Pazar günleri dahil) Ayniyat Bürosuna iade edilmesi halinde 50 TL geri ödenecektir.
  • KEP GİYME TÖRENİ’NİN PROVASI; 07 Haziran 2018 Perşembe günü 09.30-10.30 saatleri arasında Kampüsümüzde bulunan Stadyumda yapılacaktır.
  • ÖĞRENCİLERİMİZ, KEP GİYME TÖRENİiçin 7 Haziran 2018 Perşembe günü en geç saat 18.00’de Kampüsümüzde bulunan İlkokul K Blok’ta hazır bulunacaklardır.
  • MEZUNİYET BALOSU; 3 Temmuz 2018 Salı günü 20.00-23.00 saatleri arasında Hotel Sheraton’da yapılacak olup, balo davetiyeleri 21 Mayıs - 18 Haziran 2018 tarihleri arasında hafta içi mesai saatleri içerisinde   160.-TL. karşılığında ilgili Kat Müdür Yardımcılarından temin edilebilecektir.

ÖNEMLİ NOTLAR

1.Tüm öğrencilerimizin, diploma törenine öğrenci kıyafetleri, cübbeleri ve kepleri ile katılmaları gerekmektedir. Öğrencilerimizin Ortaokul Mezuniyetinden kalan kep ve cübbeleri giyerek törene katılmaları mümkün değildir. Tören sırasında herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi için provaya tüm öğrencilerimizin katılması önem taşımaktadır.

Kız öğrencilerin;beyaz gömlek, lacivert etek, ten rengi ince çorap, koyu renk kapalı kösele ayakkabı, makyajsız, saçlar boyasız ve aksesuarsız olarak törene katılmaları gerekmektedir. (Diploma törenine pantolon ile katılım söz konusu değildir.) Spor ayakkabı giyilmeyecektir.

Erkek öğrencilerin;gri pantolon, beyaz gömlek, kravat, koyu renk makosen ayakkabı ile saçlar ve favoriler kısa, sakalsız, bıyıksız bir şekilde törene katılmaları gerekmektedir. Spor ayakkabı giyilmeyecektir.

Kep Giyme Töreni resmi bir törendir. Bu nedenle tüm öğrencilerimizin kılık-kıyafet ile ilgili yukarıda belirtilen kurallara uymaları gerekmektedir.

2.Diploma Töreni’nde Lise yıl sonu başarı puan ortalaması 85-100 arasında olan öğrencilerimiz takdir hemaili, 70-84,99 arasında olan öğrencilerimiz ise teşekkür hemaili ile hazır bulunacaklardır. Hemailler, tören öncesinde ilgili öğretmenler tarafından öğrencilerimize teslim edilecektir.

Son DüzenlenmeCuma, 20 Nisan 2018 14:07