2018-2019 EĞİTİM YILI İÇİN VAKFIMIZ ANAOKULUNA ÖĞRENCİ ADAY KAYIT BAŞVURUSU

Aday ve kesin kayıt işlemleri ile ilgili tarih ve detaylı bilgiler e-başvuru kılavuzunda yer almaktadır.

Aday kaydı yaptırmak isteyenlerin, öncelikle tüm bilgileri içeren e-başvuru kılavuzunu dikkatlice incelemeleri ve aşağıdaki linkte yer alan Aday Başvuru Formu'nu doldurarak elektronik ortamda aday kaydı randevusu almaları gerekmektedir.

ADAY KAYIT BAŞVURUNUZA BAŞLAMADAN ÖNCE....

Hatasız ve geçerli bir başvuru yapabilmek için aşağıda belirtilen hususlara özen gösterilmesi gerekmektedir.

• Aday kaydı için tüm açıklamaları okuyunuz.
  • Ödeme yapıldığını gösteren avans dekontunun online kayıt işlemi sırasında dijital olarak forma yüklenmesi gerekmektedir.
  • Ekranınıza gelecek olan; Aday Başvuru Formunu doldurduktan sonra Taahhütname"yi kabul etmeniz gerekmektedir.
    • Formdaki alanların tümünü doldurmanız zorunlu olup, formun doldurulması sırasında aday öğrencinin ebeveynlerinin veya velisi ebeveyn dışında biri ise o kişinin kimlik bilgilerine ihtiyacınız olacaktır.
    • Formda verdiğiniz bilgilerin dökümü okul yönetimince alınacak ve aday kaydı randevusu sırasında aday veliye imzalatılacaktır.
    • Formda yer alan aday bilgilerinin doldurulmasının ardından "Randevu" başlığı altında yer alan bölümde; size okulumuza gelerek aday kaydı yaptırabileceğiniz randevu tarih ve saat seçenekleri sunulacaktır.

Önemli Not: Randevusu alınmayan başvurular sistem tarafından kayıtlandırılmamaktadır. Bu nedenle, size sunulan randevu seçeneklerinden uygun bulduğunuzu işaretleyerek başvuru kaydınızı kesinleştirmeniz gerekmektedir.

• Her aday için elektronik ortamda randevu bir kez alınmakta ve değişikliğe izin verilmemektedir.
  • Aday kayıtları, randevu ekranında size verilecek tarih ve saatler dışında yapılamamaktadır.

Aday Başvuru Formu’nu doldurmanızın ardından internet sitemizde e-başvuru kılavuzunda yer alan işlem ve belgeleri aday kaydı için randevuya gelmeden önce tamamlamış olmanız gerekmektedir.

Anaokulu Başvuru Kılavuzu için Tıklayınız

TÜM AÇIKLAMALARI VE YUKARIDA YER ALAN BAŞVURU KILAVUZUNU DİKKATLE OKUDUM. ADAY KAYDI BAŞVURUMA BAŞLAMAK İSTİYORUM

Anaokulu Tanıtım Turu İçin Tıklayınız

Son DüzenlenmeCuma, 20 Nisan 2018 14:07