8.sınıf Velilerini Bilgilendirme Toplantısı

SAYIN VELİ,

2017-2018 öğretim yılında TED Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu’ndan mezun olacak öğrencilerimizin velilerini bilgilendirmek üzere aşağıda belirtilen gündem ve program dahilinde TED Ankara Koleji Vakfı Özel İlkokulu Amfi Tiyatro’da 28 Şubat 2018 Çarşamba ve 01 Mart 2018 Perşembe günleri 16.30-18.00 saatleri arasında Bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır.

Bilgilerinizi ve katılımınızı rica ederiz.

Ayşe Nalan KASKAN                                                                                       Sedef ERYURT

TED Ankara Koleji Vakfı                                                                                  TED Ankara Koleji Vakfı

Özel Ortaokulu Müdürü                                                                                    Özel Lisesi Müdürü

NOT:Veli Bilgilendirme Toplantıları haricinde, 2017-2018 öğretim yılında 8.sınıfta öğrenim gören öğrencilerimizin söz konusu gündem dahilinde bilgilendirilmeleri amacıyla 26-27 Şubat 2018 tarihlerinde okul saatleri içerisinde sadece öğrencilerimize bilgilendirme toplantıları da düzenlenecektir.

GÜNDEM

• Kısmımızda uygulanan öğretim programları

-   UB, Ulusal ve Bilim İnsanı Programları

-   Hazırlık Yeterlilik Sınavı