2017-2018 Öğretim Yılı II.Dönem HZ-09-10.Sınıf Takviye Kursları ile ilgili Bilgilendirme Yazısı

Sayın Veli

Okulumuzda 2017-2018 öğretim yılı II.döneminde Takviye Kursları açılacaktır. Bu kursların amacı HZ-09. ve 10. sınıf öğrencilerimizin öğrenme becerisini okul çatısı altında geliştirmek, bilgi eksikliklerini gidermektir.

Bunun için sahip olduğumuz bilgili ve deneyimli öğretmen kadromuzla, öğrencilerimizin öğrenim süreçlerinde eksik bilgilerini zamanında tamamlamalarını sağlamak , öğrenme ve öğrendiğini kullanabilme becerisini geliştirmektir.

Mili Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği’nin 46. Maddesinin (7). bendine göre “(Ek:RG-5/7/2014-29051) Okullarda haftalık ders çizelgesinde belirtilen saatler dışında ve/veya (Değişik ibare:RG-23/7/2015-29423) hafta sonu kendi öğrencileri için valilik izni ile derslere takviye kursları açılabilir.” denilmektedir. Bu maddeden hareketle okulumuzda Takviye Kursları açılacaktır.

Kurslarımız  24 Şubat 2018-26 Mayıs 2018 tarihleri arasında Cumartesi günleri yapılacak olup, kurslarla ilgili diğer bilgiler aşağıda belirtilmiştir.

Bilgilerinizi rica ederim.

Sedef ERYURT
TED Ankara Koleji Vakfı
Özel Lisesi Müdürü

·             Kurslarda öğrenci ulaşımı veliler tarafından sağlanacaktır.

·             Kurs kaydı yaptırmak isteyen veli, öğrencinin katılacağı ders/dersleri ekte bulunan ders programına göre belirledikten sonra kurs ücretini yine ekte bulunan banka hesabına (dekontta; ad-soyad-sınıf-numara-kurs grubu belirtilerek) yatıracaktır ve Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-mail gönderilerek  öğrencinin kurs kayıt işlemi tamamlanacaktır.

·             Kurs kayıtları 21 Şubat 2018 tarihine kadar yapılabilecektir.

·             Kurs ücretleri  arka yüzde belirtilmiş olup, 2017-2018 öğretim yılı II.döneminde yatırılacak bir defaya mahsus toplam ücrettir.

·             Her öğrenci en fazla 3 (üç) dersten kurslara katılabilecektir.

·             Kurslar sadece Cumartesi günleri 09.00-16:10 saatleri arasında yapılacaktır.

·             Kurslar en az 10 kişilik gruplardan oluşacaktır.

·             Açılmayan kursların ücretleri, veliden alınacak dilekçe ve dekontun öğrenci işlerine teslim edilmesini takiben veli tarafından dilekçede bildirilen hesap numarasına iade edilecektir.

·             Kurslarda öğrenci devam-devamsızlığı ve akademik başarısı okul idaresince takip edilecek olup, bu konularda öğrenci velileri bilgilendirilecektir.

·             Cumartesi gününe denk gelen resmi tatiller ile 31 Mart 2018 ve 07 Nisan 2018 tarihlerinde (Nisan Ara Tatili) takviye kursları yapılmayacaktır.

6.ve 7. BLOK

NOT: Diğer derslerin planlanan haftalık ders saati 2 saattir. Kurslara başvuru olduğu takdirde ders programları düzenlenerek ilan edilecektir.

Son DüzenlenmeSalı, 16 Ocak 2018 10:16