GK University - шаблон joomla Создание сайтов

HZ-09-10 Takviye Kursları

Sayın Veli,

Okulumuzda 2017-2018 öğretim yılı I.döneminde Takviye Kursları açılacaktır. Bu kursların amacı HZ-09. ve 10. sınıf öğrencilerimizin öğrenme becerisini okul çatısı altında geliştirmek, bilgi eksikliklerini gidermektir.

Bunun için sahip olduğumuz bilgili ve deneyimli öğretmen kadromuzla, öğrencilerimizin öğrenim süreçlerinde eksik bilgilerini zamanında tamamlamalarını sağlamak , öğrenme ve öğrendiğini kullanabilme becerisini geliştirmektir.

Mili Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği’nin 46. Maddesinin (7). bendine göre “(Ek:RG-5/7/2014-29051) Okullarda haftalık ders çizelgesinde belirtilen saatler dışında ve/veya (Değişik ibare:RG-23/7/2015-29423) hafta sonu kendi öğrencileri için valilik izni ile derslere takviye kursları açılabilir.” denilmektedir. Bu maddeden hareketle okulumuzda Takviye Kursları açılacaktır.

Kurslarımız  23 Eylül 2017-06 Ocak 2018 tarihleri arasında Cumartesi günleri yapılacak olup, kurslarla ilgili diğer bilgiler aşağıda belirtilmiştir.

Bilgilerinizi rica ederim.

Sedef ERYURT
TED Ankara Koleji Vakfı
Lisesi Müdürü

·         Kurs kaydı yaptırmak isteyen veli, öğrencinin katılacağı ders/dersleri arka yüzde bulunan ders programına göre belirledikten sonra kurs ücretini yine arka yüzde bulunan banka hesabına (dekontta; ad-soyad-sınıf-numara-kurs grubu belirtilerek) yatıracaktır ve Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-mail gönderilerek  öğrencinin kurs kayıt işlemi tamamlanacaktır.

·         Kurs kayıtları 15-29 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılabilecektir.

·         Kurs ücretleri  arka yüzde belirtilmiş olup, 2017-2018 öğretim yılı I.döneminde yatırılacak bir defaya mahsus toplam ücrettir.

·         Her öğrenci en fazla 3 (üç) dersten kurslara katılabilecektir.

·         Kurslar sadece Cumartesi günleri 09.00-16:10 saatleri arasında yapılacaktır.

·         Kurslar en az 10 kişilik gruplardan oluşacaktır.

·         Yeterli başvuru olmaması sebebiyle açılamayan kursların ücretleri, veliden alınacak dilekçe ve dekontun öğrenci işlerine teslim edilmesini takiben veli tarafından dilekçede bildirilen hesap numarasına iade edilecektir.

·         Kurslarda öğrenci devam-devamsızlığı ve akademik başarısı okul idaresince takip edilecek olup, bu konularda öğrenci velileri bilgilendirilecektir.

·         Cumartesi gününe denk gelen resmi bayram tatillerinde takviye kursları yapılmayacaktır.

·         Kurslarda öğrenci ulaşımı veliler tarafından sağlanacaktır.

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ
2017-2018 ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM TAKVİYE KURS PROGRAMI