GK University - шаблон joomla Создание сайтов

Lise Mezuniyet Töreni hk.

SAYIN VELİ, SEVGİLİ ÖĞRENCİMİZ,

2016-2017 eğitim ve öğretim yılında okulumuzdan mezun olacak öğrencilerimizin diploma töreni, 20 Haziran 2017 Salı günü saat 19.00’da Kampüsümüzde bulunan Stadyumda yapılacaktır.

Diploma töreninin, öğrenim yaşamının en önemli anlarından biri olduğunu hepimiz biliyoruz. Yetiştirmekten kıvanç duyduğumuz öğrencilerimizin, okulumuzda kazandıkları bilgi ve beceriler sayesinde yeni yaşamlarında çok başarılı olacaklarına inancım tamdır. Bu inanç ve güvenle öğrencilerimize mutlu ve başarılı bir gelecek diliyorum.

Bu önemli günün mutluluğunu, öğrenci-öğretmen-veli dayanışmasıyla aile ortamının sıcaklığı ve içtenliği içinde birlikte yaşamak dileğiyle sevgi ve saygılar sunarım.

Aydın ÜNAL

TED Ankara Koleji Vakfı

Özel Lisesi Müdürü

KEP CÜBBE DAĞITIMI; 22 Mayıs-20 Haziran 2017 tarihleri arasında her gün (Cumartesi ve Pazar günleri dahil) 08.30-16.00 saatleri arasında Kampüs İdari Bina Bodrum Katı’nda bulunan Ayniyat Büromuzdan 80.-TL karşılığında yapılacaktır. Alınan kep-cübbelerin 16 Temmuz 2017 gününe kadar mesai saatleri içinde (Cumartesi-Pazar günleri dahil) Ayniyat Bürosuna iade edilmesi halinde 40.-TL geri ödenecektir.

KEP GİYME TÖRENİ’NİN PROVASI;20 Haziran 2017 Salı günü 09.30-10.30 saatleri arasında Kampüsümüzde bulunan Stadyumda yapılacaktır.

ÖĞRENCİLERİMİZ, KEP GİYME TÖRENİiçin 20 Haziran 2017 Salı günü en geç saat 18.00’de Kampüsümüzde bulunan İlkokul K Blok’ta hazır bulunacaklardır.

MEZUNİYET BALOSU;21 Haziran 2017 Çarşamba günü 20.00-23.00 saatleri arasında Hotel Sheraton’da yapılacak olup, balo davetiyeleri 22 Mayıs-19 Haziran 2017 tarihleri arasında hafta içi mesai saatleri içerisinde     150.-TL. karşılığında ilgili Kat Müdür Yardımcılarından temin edebileceklerdir.

1. Tüm öğrencilerimizin, diploma törenine öğrenci kıyafetleri, cübbeleri ve kepleri ile katılmaları gerekmektedir. tören sırasında herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi için provaya tüm öğrencilerimizin katılması önem taşımaktadır.

Kız öğrencilerin; beyaz gömlek, lacivert etek, ten rengi ince çorap, koyu renk kapalı kösele ayakkabı, makyajsız, saçlar boyasız ve aksesuarsız olarak törene katılmaları gerekmektedir. (Diploma törenine pantolon ile katılım söz konusu değildir.) Spor ayakkabı giyilmemesi esastır.

Erkek öğrencilerin; gri pantolon, beyaz gömlek, kravat, koyu renk makosen ayakkabı ile saçlar ve favoriler kısa, sakalsız, bıyıksız bir şekilde törene katılmaları gerekmektedir. Spor ayakkabı giyilmemesi esastır.

1. Kep Giyme Töreni resmi bir törendir. Bu nedenle tüm öğrencilerimizin kılık-kıyafet ile ilgili yukarıda belirtilen kurallara uymaları uygun olacaktır.

2. Diploma Töreni’nde Lise yıl sonu başarı notu 85-100 arasında olan öğrencilerimiz takdir hemaili, 70-84,99 arasında olan öğrencilerimiz ise teşekkür hemaili ile hazır bulunacaklardır. Hemailler, tören öncesinde ilgili öğretmenler tarafından öğrencilerimize teslim edilecektir.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 29 Mart 2017 09:11