GK University - шаблон joomla Создание сайтов

Uluslararası 7. Liseli Genç Eleştirmenler Sempozyumu

Katılımcı Öğrenci Başvuru Formu
14-15 Nisan 2017

Geleneksel Genç Liseli Eleştirmenler Sempozyumu, 14-15 Nisan 2017 Cuma ve Cumartesi günleri, TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI’nın İNCEK KAMPÜSÜ’nde yapılacaktır. Sempozyum başvuruları 09 Ocak - 17 Mart 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.
Formun, eksiksiz ve doğru bir biçimde doldurulması gerekmektedir. Katılımcılara, gerekli görüldüğü takdirde bu bilgiler üzerinden ulaşılacaktır.
Katılımcıların tek bir oturumu tercih etmeleri, bu oturumda tartışılacak olan yapıtları/filmleri önceden okumaları/izlemeleri ve hazırlıklı olarak sempozyuma gelmeleri esastır. Formda, katılımcıların, katılmak istedikleri oturumu net olarak belirtmeleri gerekmektedir. Başvuru tarihinden sonra değişiklik talepleri kabul edilmeyecektir.
Sempozyuma dönüşümlü olarak katılacak danışman öğretmenler var ise, başvuru formunda tüm danışman öğretmenlerin bilgisinin verilmesi gerekmektedir.
Sempozyuma katılacak öğrencilerin yarı-resmi kıyafet giymeleri uygundur, okul forması zorunluluğu bulunmamaktadır.
Sempozyumda konaklama, öğrencilerimizin ev sahipliğinde ya da otelde gerçekleştirilecektir. Önerilen otelde konaklamayı tercih eden katılımcıların ulaşımları, otelden okula ve okuldan otele şeklinde kurumumuz tarafından gerçekleştirilecektir.
İki günlük sempozyum sürecinde öğle yemeği servisi okulumuzda yapılacaktır.

BAŞVURU FORMU

Bilgi için aşağıda iletişim bilgileri bulunan kişilere ulaşılabilecektir. Etkinlik, ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU olduğu için iletişim ve bilgi için öncelikli olarak öğrencilerimize ulaşılması rica olunur.

ÖĞRENCİLER

KOORDİNATÖR
Ece OKÇABOLLU

KOORDİNATÖR YARDIMCILARI:
Tuna GÖL
Emre YALÇIN
Helin YATAN

ÖĞRETMENLER

Sempozyumun

KOORDİNATÖRÜ Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Işıl ÇIRAKOĞLU
Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanı Ayşe YILDIZ (Zümre odası 03125869000 Dahili1421)
İngiliz Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Emine EFECİOĞLU (Zümre odası 0312586900-Dahili 1412)