10. Geleneksel Liselerarası Matematik Yarışması

10. GELENEKSEL TED OKULLARI LİSELER ARASI
ÇEVRİMİÇİ MATEMATİK YARIŞMASI

YARIŞMANIN AMACI:
BİLİMSEL BİR AKTİVİTE ÇERÇEVESİNDE, OKULLAR ARASI ETKİLEŞİMİ ARTTIRMAK VE ÖĞRENCİLERİ KAYNAŞTIRMAK, ÖĞRENCİLERE MATEMATİĞİN FARKLI YÖNLERİNİ KEYİFLİ BİR YARIŞMA ORTAMI İÇERİSİNDE GÖSTERMEK VE YENİ BAKIŞ AÇILARI KAZANDIRMAK

HEDEF KİTLE:
TED OKULLARINDAKİ LİSE ÖĞRENCİLERİ (10 VE 11 SINIFLAR DÜZEYİNDE)

YARIŞMA TAKVİMİ:

• SON BAŞVURU TARİHİ: 12 MART 2021
  • ÇEVRİMİÇİ YARIŞMA TARİHİ : 10 NİSAN 2021 – 09.30-13.30 SAATLERİ ARASINDA

YARIŞMANIN DÜZENLENMESİNE İLİŞKİN ESASLAR:

1.     YARIŞMA ETKİNLİĞİ ÜCRETSİZDİR.
2.     YARIŞMAYA KATILIM GÖNÜLLÜLÜK ESASINA DAYALIDIR.
3.     YARIŞMANIN DÜZENLENMESİNDE EĞİTİM-ÖĞRETİM FAALİYETLERİNİN AKSATILMAMASI İÇİN GEREKLİ ÖNLEMLER ALINMIŞTIR.
4.     YARIŞMAYA KATILACAK ÖĞRENCİLERİN VELİ İZİN FORM ÖRNEĞİ EKTE GÖSTERİLMİŞTİR.
5.     YARIŞMANIN İÇERİĞİ VE YAPILIŞ ŞEKLİNDE ÖĞRENCİLERİN GELİŞİM SEVİYELERİ, İLGİ, İSTEK VE İHTİYAÇLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULMUŞTUR.
6.     YARIŞMANIN DÜZENLENMESİNDE HERHANGİ BİR KURUM, KURULUŞ, FİRMA, MARKA VE KİŞİYİ ÖN PLANA ÇIKARTACAK İFADE VE ÖGEYE YER VERİLMEMİŞTİR.
7.     YARIŞMAYA KATILACAK ÖĞRENCİLERİN VELİLERİNDEN ALINACAK, KİŞİSEL VERİLERİN KULLANILMASINA İLİŞKİN İZİN DİLEKÇE ÖRNEĞİ EKTE GÖSTERİLMİŞTİR.
8.     ENGELLİ BİREYLERİN YARIŞMAYA KATILIMIYLA İLGİLİ TÜM TEDBİRLER ALINMIŞTIR. YARIŞMAYI ENGELLİ BİREYLERDEN BİRİNİN KAZANMASI HALİNDE ÖDÜLÜNÜN KENDİSİNE ULAŞTIRILMASI SAĞLANACAKTIR.

KATILIM ŞARTLARI:

• 2020-2021 AKADEMİK YILINDA 10.SINIF VE 11.SINIF ÖĞRENCİLERİ BU YARIŞMAYA KATILMA HAKKINA SAHİPTİRLER. YARIŞMAYA KATILAN ÖĞRENCİLERİN HEPSİ 11.SINIF MÜFREDATININ SONUNA KADAR SORUMLU OLACAKLARDIR.
  • HER OKUL 3 ÖĞRENCİ İLE YARIŞMAYA KATILABİLECEKTİR. BAŞVURU FORMUNDA İSMİ BELİRTİLEN ÖĞRENCİLER DIŞINDA BİR ÖĞRENCİNİN KATILMASI MÜMKÜN OLMAYACAKTIR.
  • BAŞVURULAR WWW.TEDANKARA.K12.TR ADRESİNDE BULUNAN BAŞVURU FORMU DOLDURULARAK KABUL EDİLECEKTİR. SON BAŞVURU TARİHİ 19 MART 2021 OLUP BU TARİHTEN SONRA YAPILAN BAŞVURULAR KESİNLİKLE KABUL EDİLMEYECEKTİR.
  • YARIŞMAMIZ 10 NİSAN 2021  CUMARTESİ  GÜNÜ 09.30-13.30 SAATLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLUP OKUL OLARAK VE BİREYSEL OLARAK BİRİNCİ, İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ BELİRLENECEKTİR. YARIŞMA ÇEVRİMİÇİ FORMATTA YAPILACAKTIR.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

ÇİÇEK ÜNAL / TED ANKARA KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ MATEMATİK ZÜMRE BAŞKANI
TELEFON:
0312 586 90 00 / DÂHİLİ: 1617  (MATEMATİK ZÜMRESİ)

JÜRİ ÜYELERİ :

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ MÜDÜR YARDIMCISI VE MATEMATİK ÖĞRETMENİ ALİ OKTAY KOÇ, MATEMATİK ÖĞRETMENLERİ, ESER YAPICI, ELİF SARIGÖZ KÜTÜK, AHMET DURAN VE TUĞBA TAŞ

ÖDÜLLER:

BİREYSEL BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ: MADALYA, KATILIM BELGESİ
BİREYSEL İKİNCİLİK ÖDÜLÜ: MADALYA, KATILIM BELGESİ
BİREYSEL ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ: MADALYA, KATILIM BELGESİ,

OKUL BİRİNCİLİĞİ, İKİNCİLİĞİ, ÜÇÜNCÜLÜĞÜ : PLAKET
* KATILIM BELGESİ, MADALYA VE PLAKET OKULLARA POSTA YOLUYLA İLETİLECEKTİR.

Form not found or is not published

Son DüzenlenmePazartesi, 15 Mart 2021 08:21