2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ İLE YENİ KAYIT VE KAYIT YENİLEME BİLGİLERİ

Sayın Veliler,

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları’nın 2015-2016 öğretim yılı öğrenim ücretleri aşağıda verilmiş olup, ücret ödemeleri, ders ve tatil kitabı, kırtasiye, okul kıyafetleri, yemek ve servis hizmetlerine ilişkin bilgi ve koşulları;

- Kayıt yenileyecek velilerimiz,

- Anaokuluna yeni kayıt yaptıracak veliler,

- “Öğrenci Seçme Sınavı” sonucuna göre 2, 3, 4, 5 ve 6. sınıflar sınavını kazanıp asıl listede yer alan öğrenci velileri,

https://portal.tedankara.k12.tr adresinden sisteme giriş yaptıktan sonra öğrenebileceklerdir.

Kredi kartları ile yapılacak taksitli ödemeler ve limit uygulamaları, Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelik uyarınca gerçekleştirilecektir. Bu nedenle kayıt yenileme ve yeni kayıt işlemleri öncesinde kredi kartları toplam limitinizin kontrol edilmesi önerilmektedir. Öğrenim ücretleri sadece bankaların Bonus özelliği olan kredi kartları ile taksitlendirilebilecektir.

5580 Sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu ve bu Kanuna dayanılarak Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayınlanan "Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği" gereğince ilan olunur.

Saygılarımızla,

TED Ankara Koleji Vakfı
Genel Müdürlüğü

ÖĞRENİM ÜCRETLERİ

Okullar

Sınıflar ve Açıklama

KDV Dahil Yıllık Tutar

Anaokulu

Anne ve/veya babası mezunumuz olmayan öğrencilerimiz

53.900 TL

Anne ve/veya babası mezunumuz olan öğrencilerimiz

26.950 TL

İlkokul

1.,2.,3. ve 4'üncü Sınıflar

18.645 TL

Ortaokul

5.,6.,7. ve 8'inci Sınıflar

21.945 TL

Lise

Hazırlık, 9.,10.,11. ve 12'inci Sınıflar

21.945 TL

Öğrenim ücretlerine %8 (yüzde sekiz) KDV dahildir.

Aktif Ziyaretçi:  1