Öğretmenler Günü’nü Kutladık

Öğretmenler Günü’nü 23 Kasım akşamı Sheraton Otel’de düzenlenen yemek ve Nükhet Duru konseri ile kutladık. Kutlamaya TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu üyelerimiz, yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldı.

DSCF0322.JPG DSCF0324.JPG

Etkinlikte TED Ankara Koleji Vakfı tarafından 10, 20, 25, 30 ve 35. hizmet yılını dolduran öğretmen ve personele hizmet plaketleri düzenlenen törenle takdim edildi. Anaokulu öğrencilerimizin kendi elleriyle hazırladıkları 500 adet kitap ayracının masalara bırakılması öğretmenlerimiz için güzel bir sürpriz oldu.

Törende konuşma yapan Genel Müdürümüz Sevinç Atabay, 81. kuruluş yılımızı kutladığımızı ve öğretmenlerin emekleriyle bugünlere geldiğimizi vurguladı. “TED Ankara Koleji’nde 21. Yüzyılın insanını yetiştiriyoruz. Bunun için çok uğraşıyoruz, hep birlikte çok çalışıyoruz” diyen Sevinç Atabay, TED Ankara Koleji’nin Cumhuriyete bağlı, laik, demokratik, çağdaş, Atatürk ilke ve devrimlerini nesilden nesile aktaran öğretmenlerinin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

DSCF0327.JPG

Törende konuşma yapan TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sunullah Salırlı da şunları dile getirdi : “Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir” demişti Başöğretmen Atatürk. Sizler de 81 yıldır Başöğretmenin söylediği eğitim modelini uygulayarak ilke ve devrimlerine sahip çıkan nice Kolejli nesiller yetiştirdiniz, yetiştiriyorsunuz ve yetiştireceksiniz. Sevgili öğretmenlerim, kaç tane eğitim kurumu vardır ki üç-dört nesli, aynı anlayışla aynı kurumdan mezun etsin. Çocuklarımız, torunlarımız, hatta torunlarımızın çocukları… Ankara Koleji ailesi her yıl genişliyor, büyüyor. Bu yıl üniversitemiz akademik faaliyetlerine başladı ve hatta ilk yıldan da kontenjanının tamamını doldurarak yüksek öğretimde de farklılığını ortaya koydu. Bütün bu başarılar siz değerli öğretmenlerimizin ve güçlü eğitim kadromuzun eseridir. Hepinize tek tek teşekkür ediyor, huzurunuzda saygıyla eğiliyor, Öğretmenler Gününüzü en derin duygularımla kutluyorum.”

DSCF0334.JPG

DSCF0346.JPG DSCF0378.JPG

DSCF0386.JPG

Konuşmaların ardından TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sunullah Salırlı, Vakıf Genel Saymanı Semih Apa, Yönetim Kurulu Üyeleri Denizhan Sungur, İncihan Usluel ve Genel Müdür Sevinç Atabay tarafından kıdem sırasına göre 10, 20, 25, 30 ve 35. hizmet yıllarını doldurmuş öğretmen ve çalışanlara plaketleri takdim edildi.

DSCF0453.JPG

Plaket töreninin bitiminde sanatçı Nükhet Duru sahne aldı. Sevilen şarkılarını öğretmenler için seslendiren Nükhet Duru, geceye renk kattı. Gece, Öğretmenler Günü pastasının kesilmesi ve tüm öğretmenlerin coşkuyla seslendirdiği Kolej Marşı ile son buldu.

DSCF0469.JPG DSCF0460.JPG
Aktif Ziyaretçi:  4