Kolej Sokağı’nda Yeni Yıl Kutlaması

1.jpg 2.jpg

31 Aralık 2012 Pazartesi günü Kolej Sokağı’nda biraraya gelen tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz yeni yıla şarkılar ve danslarla merhaba dedi.

3.jpg 5.jpg

İlk olarak A1 öğrencilerimiz A2 sınıflarındaki ağabey ve ablalarına “Yeni Yıl Kutlu Olsun” şarkısını söylediler. Bizim İngilizce sözlerini bildiğimiz “Jingle Bells” şarkısını Türkçe olarak A2 Beyaz Sınıf öğrencileri tüm arkadaşları ile paylaştılar. A2 Pembe Sınıf öğrencileri hazırladıkları 2012 ve 2013 kartonlarıyla çok güzel bir canlandırma yaptı. Tüm öğrencilerimiz hepbirlikte Ayşe Özmen’in yaptırdığı yeni yıl yogası ile yeni yıl dileklerini gökyüzüne gönderdi. A2 öğrencilerimiz de A1 sınıflarındaki kardeşleri için “Yeni Yıl Hoşgeldin” şarkısını söylediler. Kutlamamız Tuba Yeşilay Daşıran’ın yaptırdığı yeni yıl dansı ile sona erdi.

6.jpg 7.jpg
Aktif Ziyaretçi:  2