BİZİM TİYATRO

2009 - 2010 Eğitim Yılı’nda gönüllü öğretmenlerimiz tarafından kurulan “Bizim Tiyatro Ekibi” her yıl yeni bir oyun ile öğrencilerimizin karşısına çıkıyor.

Bundan önceki yıllarda “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler”, “Oz Büyücüsü", “Kasabanın En Şık Devi”, "Masal Masal İçinde" ve “Şirinler - Sevgiyi Şirinleme Günü” adlı oyunları sahneleyen Bizim Tiyatro ekibine 2013 yılının Mart ayında Türk Eğitim Derneği’nin burslu öğrencileri yararına A2 Yeşil ve Mor sınıf öğrencilerimiz de katılarak bir sosyal sorumluluk çalışmasına imza attılar. Öğrencilerimiz “Renklerin Kralı” adlı piyesi sergilediler.

Ekibimiz her sene olduğu gibi oyun öncesinde öğrencilerimizin sembolik bir miktarla satın alacakları biletlerden elde edilecek geliri “10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye” kampanyasına aktaracaklardır. Böylece öğrencilerimiz oyunu izlerken hem eğlenmiş hem de bir sosyal sorumluluk projesine katkıda bulunmuş olacaklardır. Ekibimize destek veren siz velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.